.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    aleina
    Guest

kolko izdyrja spermata

Imam samo dva vaprosa - 1 -kolko vreme jivee spermata izvyn myja,ako ne e vav vlagali6teto na jenata(naprimer na bluzata ili prystite mu)? 2- sled izmivane s voda spermata umira li?

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Mi da nqkude do tolko do 2 dni i umira spermata

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    Mi da nqkude do tolko do 2 dni i umira spermata
    Ееее разбиме. Какви са тези глупости 2 дена
    Първо говориме за сперматозоидите който не са никак устойчиви във външна среда. Немогат да живеят дълго в киселинната среда на вагината и затова се насочват към алакалната среда именно в шийката на матката. Дори при контакт с обикновена вода умират за секунди,разбирасе използвайте и сапун ,все пак говорим за лична хигиена.

aleina
    Guest
    Zna4i spermata umira za sekundi pri kontakt s voda.A ako se izmie i sas sapun nqma 6ans da e ocelqlo ne6to,nali?Blagodarq vi mnogo za saveta

как така умира ли и кога?Като си я нацапал,или си нацапал себе се,просто дрехата отива за пране
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    2 дни е живота на един сперматозоид. А това, че умира за секунди, то целта е да оцелее един от милиони. То ако умираше толкова бързо, секса във вода е безопасен? И спермата обича влага, на сухо измират до крак.
    Don't hate me, I'm just blind.

aleina
    Guest
    da,no imam predvid kogato spermata e po prystite ti i otide6 da si izmie6 racete,a sled tova dokosva6 momi4eto po vaginata

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    еми ако си се измил, няма проблеми. Ся, не вярвам само да се заплакнеш и да кажеш "забравих да намокря сапуна" Но все пак с вода се измива там другата течност, която спомага на спермата да живее повече от няколко минути
    Don't hate me, I'm just blind.

Guest
    Най-много до 3 дни умира един сперматозоид, защото и спешните контрацептиви (постинора) могат да се пият до 72 часа след фала...

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Най-много до 3 дни умира един сперматозоид, защото и спешните контрацептиви (постинора) могат да се пият до 72 часа след фала...
    ДА ама ако фала е станал вътре. Иначе ако издържаха толкова време в околната среда - нямаше да сме страна с отрицателен естествен прираст.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си