- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko izdyrja spermata
Imam samo dva vaprosa - 1 -kolko vreme jivee spermata izvyn myja,ako ne e vav vlagali6teto na jenata(naprimer na bluzata ili prystite mu)? 2- sled izmivane s voda spermata umira li?
Mi da nqkude do tolko do 2 dni i umira spermata
Ееее разбиме.Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
Какви са тези глупости 2 дена
![]()
Първо говориме за сперматозоидите който не са никак устойчиви във външна среда. Немогат да живеят дълго в киселинната среда на вагината и затова се насочват към алакалната среда именно в шийката на матката. Дори при контакт с обикновена вода умират за секунди,разбирасе използвайте и сапун ,все пак говорим за лична хигиена.
Zna4i spermata umira za sekundi pri kontakt s voda.A ako se izmie i sas sapun nqma 6ans da e ocelqlo ne6to,nali?Blagodarq vi mnogo za saveta
как така умира ли и кога?Като си я нацапал,или си нацапал себе се,просто дрехата отива за пране
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
2 дни е живота на един сперматозоид. А това, че умира за секунди, то целта е да оцелее един от милиони. То ако умираше толкова бързо, секса във вода е безопасен? И спермата обича влага, на сухо измират до крак.
Don't hate me, I'm just blind.
da,no imam predvid kogato spermata e po prystite ti i otide6 da si izmie6 racete,a sled tova dokosva6 momi4eto po vaginata
еми ако си се измил, няма проблеми. Ся, не вярвам само да се заплакнеш и да кажеш "забравих да намокря сапуна" Но все пак с вода се измива там другата течност, която спомага на спермата да живее повече от няколко минути![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Най-много до 3 дни умира един сперматозоид, защото и спешните контрацептиви (постинора) могат да се пият до 72 часа след фала...
ДА ама ако фала е станал вътре. Иначе ако издържаха толкова време в околната среда - нямаше да сме страна с отрицателен естествен прираст.Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^