- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Закъснява ми, не съм правила секс, но приятелят ми
pi6a vi za6toto sum malko pritesnena zakusniava mi no ne sum pravila sexs samo priateliat mi mi e burkal sus prusti ami ako e popadnala sperma i sega sum bremenna....4uvstvam se niakak stranno
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Tova , che ti zakusnqva moje da ne e samo zaradi seks ili nesto dr moje da e ot vremeto moje da si stresirana neshto napregnata i za tova taka vse pak ako misli6 4e e popadnala sperma v teb si kupi test za bremennost
Spoko mila...ne si bremenna...osven ako priqtelqt ti ne svar6va ot prastite si![]()
ne si,spox,ama ako tova produljava si napravi test
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
abe momi4e kak 6te si bremenna,sled kato ne si pravila seks,kak vi idvat na um tezi gluposti.normalno e da ti zakasnqva,vij kak se promenq vremeto,klimata moje da ti vliae.mnogo sa mi interesni nqkvi si tam 12-15 god.kato zadavat ei takova tapi vaprosi
E ako e imal sperma po prastite i ti gi e vkarval.. ima veroqtnost.. Ama nali ne e imal ?
Ем ти нищо не уточняваш..Имал ли е сперма по пръстите си ?!?!?!
Ама как като ти бърка с пръсти вътре има спермаТя от пръстите ли му тече
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Може да си се възпалила нещо отиди на гинеколог.
Ако се казваш Дева Мария може и да си бременна.![]()
Не, сериозно, за да забременееш в твоя случай той трябва да си е бил чекия преди това и да си е свършил по ръцете, и веднага след това да ти вкарва пръсти. Пък на дали е така.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
няма да се изненадам скоро ако видя тема : с приятеля ми се целувахме, бременна ли съм...
е добре бе като сте толко неуки къде сте тръгнали да се ебете ? дето се вика : преди да ти е протекла тръбата не си викай водопровдчик
2т.системно.