.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: stegnati cici

Hybrid View

stegnati cici

ei hora slu4aino nqkoi da znae nqkakvo mazilo za stqgane na cicite-da ne e mn skupo no da ima efekt ako moje a ako znaete ne6to koeto naistina pomaga no ne e eftino pak go napi6ete moje da mi se naloji i pove4ko kinti da dam blagodarq vi predvaritelno!

Голям фен
    Avon ima krem za izvajvane na busta. toj trqbva da svyr6i rabota

dali 6te podeistva!?az go znam no maika mi kaza 4e nai-veroqtno nqma da podeistva za6toto tq ne e mn dovolna ot tazi seria na avon

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xaxaax na vas kak vi se struva ideqta za 30-40 lv da vi se stegnat cicite i to ne ot kvo da e a ot boklucite na avon i oriflame! oblivai gi s tu s studena tu topla voda,kazvat 4e ima efekt-znam sa6to i za stqga6tata seriq na dior 4e bila nai efektiva v tazi oblast-cici,zadnik,bedra!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    xaxaax na vas kak vi se struva ideqta za 30-40 lv da vi se stegnat cicite i to ne ot kvo da e a ot boklucite na avon i oriflame! oblivai gi s tu s studena tu topla voda,kazvat 4e ima efekt-znam sa6to i za stqga6tata seriq na dior 4e bila nai efektiva v tazi oblast-cici,zadnik,bedra!
    тва с студената вода...и майка ми го казваше...а пък ако държиш...да се мажеш с нещо....за да има ефект...трябва да се охарчиш бая...

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Avon i Oriflame са си евтини боклуци ......... меришат хубаво, но не помагат. За да си стегнеш гръдния мускул и съответно да имаш хубави гърди прави лицеви опори, само че опряна примерно на парапета на балкона --> това си ти / , а това парапета l и започваш така лицевите ....... наклонена и с изправен гръб и дупе на една линия. 10 * 3 серии.

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    За да си стегнеш гръдния мускул и съответно да имаш хубави гърди прави лицеви опори[/b][/i][/color]
    Циците са мазнини,не мускули!И по 1000 опори да правиш,нищо няма да стане.

Повече от фен
    Какви мазнини бе Това го чувам за първи път.Явно не съм добре запозната

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    maznini bili cicite 4akai ti te ako bqha maznini nikude nqmashe da ima stegnati cici be q se osuznai malko

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цитирай Първоначално написано от Отговор
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    За да си стегнеш гръдния мускул и съответно да имаш хубави гърди прави лицеви опори[/b][/i][/color]
    Циците са мазнини,не мускули!И по 1000 опори да правиш,нищо няма да стане.
    Хахахаха ако ти си съставен/а целия/цялата от мазнини хахахаххаха си е твой проблем, ама това, което си написал/а си е чиста простотия хахахахах

Ох, леле, естествено, че циците са си мазнини, за бога.
    Обливането със студена вода и мазането с геловете стягат единствено кожата на гърдите.
    За упражненията за гръдите незнам, но има гръдни мускули, да, но това не са самите гърди. Самите гърди са си мазнинки. Така че със стягането на гръдните мускули най-много да ги повдигнете малко, знам ли...

Отговор
    Guest
    Ягодка,Цецко хаха.

Мега фен
    Гърдите са съствени почти само от мазнини. Много е глупаво да се твърди, че не е така.

Отговор
    Guest
    Ягодка сега ти прочетох целия МАЛОумен пост.Жена си,а дори не знаеш от какво са ти циците.Сега няма да се заяждам,ама си зле.Колкото до мен-не смятам,че тук е мястото да се хваля.

Пепи Пектралиса
    Guest
    Qgodka - втоите щом не са от мазнини значи ги няма просто.

Боза и Мекици За големи Цици

stegnati cici

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    offf az sym distributor na AVON i moga da vi kaja samo che tiq mazila za otslabvane i za stqgane na biusta i t.n. izobshto ne si zaslujavat parite!!!
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Оф леле колко сте зле .......... гърдите са съставени от мастна тъкан , НО за какво ви е гръдния МУСКУЛ ? Ако нямаше ......... какво щяха да представляват гърдите ............ защо казваме стегнати и отпуснати гърди ? Заради гръдния мускул "гений такива"? Къде съм написала, че няма изобщо мазнини ....... казах че има гръден мускул МАЛОумнико.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Оффф стига сте спорили,на кой му пука каква е анатомията на гърдите,важното е да са хубави,а за това е 99 % сигурно,че лицевите опори помагат!Има и специални упражнения-попитай някой фитнес инструктор или де да знам

За лосионите-защо си мислите,че на по-стъпите марки продуктите за гърди ще действат?! Да,и аз съм сигурна,че от стягащия лосион на AVON няма ефект,но това изобщо не значи,че 30-40 лв отгоре ииии перфектните цици Всичко е реклама,е това е истината
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен
    Тези лосиони могат да стегнат единствено кожата.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Avon ima takova krem4e ama dali pomaga nz....
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Повече от фен
    probvai s licevi opori pri men stava vupreki 4e sum mom4e \/ \/ \/ \/

На никакви кремове не вярвам аз!
    големи глупости са това! Но ако все пак си решила трябва дадеш страшно много пари за минимален ефект!
    8т. реклама
    бан на профил

az imam golemi cici i te ne sa koi znae kolko otpusnati i si misleh 4e za da ne ovisnat tolkova mn trqbva da gi maja s ne6to!tova s vodata go pravq no mi e mn studeno no qvno 6te trqbva da se potrudq i da pozamruzna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си