.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: problem s fr

Guest

problem s fr

nz dali tova e to4no za tozi razdel za6tot nqma ni6to ob6to s lubov no vse pak may e nay uda4no. Tazi godina bqh v 8 klas i kym sredata na godinata se sblijih s edno mom4e ot klasa i stanahme nay-dobri priqteli - spodelqhme si vsi4ko za momi4etata koito haresvame i t.n no ot skoro ne6to use6tam 4e go draznq i 4e sym mu protiven, dosta e potaen i osyznah 4e ne go poznavam izvyn u4ili6teto. govorih s nego i toy kaza 4e nqmalo takova ne6to no use6tam 4e ne e kato predi. Ne iskam da go zagubq kato priqtel, pls help.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ми седни и му обясни сичко
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Защо искаш да сте приятели при положение че го дразниш?На това ако викаш приятел незнам
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: problem s fr

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nz dali tova e to4no za tozi razdel za6tot nqma ni6to ob6to s lubov no vse pak may e nay uda4no. Tazi godina bqh v 8 klas i kym sredata na godinata se sblijih s edno mom4e ot klasa i stanahme nay-dobri priqteli - spodelqhme si vsi4ko za momi4etata koito haresvame i t.n no ot skoro ne6to use6tam 4e go draznq i 4e sym mu protiven, dosta e potaen i osyznah 4e ne go poznavam izvyn u4ili6teto. govorih s nego i toy kaza 4e nqmalo takova ne6to no use6tam 4e ne e kato predi. Ne iskam da go zagubq kato priqtel, pls help.
    Трудно ще иска да се сприятелите при положение че го дразниш!

Guest
    ne sym siguren 4e go draznq, prosto predpolagam

Еми питай го защо така се държи и после помисли има ли смисъл да сте приятели
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne sym siguren 4e go draznq, prosto predpolagam
    Значи говори пак кажи му(примерен разгопвор):
    -Братле искам да те питам сериозен въпрос ама искам сериозен отговор...
    -Кво искаш бе???Да не ми предлагаш??
    -Не бе друго е....искам да ми кажеш напоследък наиситна и умишлено ли те дразня само това...преди баси кви френдове бяхме а сега се 1 не се познаваме...некъв потаен си кажи ми има ли причина и аз ли съм причината...?

Това предлагам аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си