.

Виж резултатите на анкетата: kakvi mom4eta haresvate???

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • krasivi sladuri

28 46,67%
  • ma4ovci

9 15,00%
  • sladki sramejlivkovci

13 21,67%
  • obiknovenni mom4eta

10 16,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

kakvi mom4eta haresvate

kajete si mnenieto kakvi mom4eta haresvate

Те красивите сладури все мачовци си падат,но иначе гласувах за първото,макар и първото и второто да вървят ръка за ръка в повечето случаи.Поне при мен е така.Добре е,че знам как да ги укротявам.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Кто прочетох първия отговор и избухнах в смях хахахахха Е как едновременно красив и в същото време просто сладък?Едно е да си сладък, друго е да си с перфектен външен вид Ей голям смях

Град
    na Mars
    az glasuvah za sladki sramejlivkovci....te naistina sa mn sladki po princip

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ми гласувах за първото,понеже ако си имала напредвид красиви и сладки(т.е добри)по характер значи ще бъдат перфектни
    f@nt@zi@

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    Кто прочетох първия отговор и избухнах в смях хахахахха Е как едновременно красив и в същото време просто сладък?Едно е да си сладък, друго е да си с перфектен външен вид Ей голям смях
    Един красив младеж може да е и красив и сладък ( като под 'сладък' аз лично бих разбрала сладък по поведение и мил)

Аз си падам по по-затворени и по срамежливи....
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

obiknoweni....
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Аз пък харесвам сладки срамежливковци....

Не си падам особено по мачовци...
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ъъ нито едното тука не е описателно според мен...Аз си падам по чаровни момчета...може да не са големи красавци...Определно не харесвам мачовци...Двама от тия,по които съмсе зазяпвала най-мн са чаровни и сладки и доста срамежливи

Uvereni v sebe si no ne i samovliubeni-tova gi pravi mn sexy! Galantni, s harakteri mn zabavni!
    Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!

Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    Много ясно,че под"сладури"тук се разбира момче,с добър характер,мил,кавалер,няма нужда да описвам всички подобни качества,затова и момичето ги е сляло в една дума"сладури".

Супер фен
    Град
    София
    Красиви сладурковци с малко мачовско държание...имам предвид ИСТИНСКИ МЪЖе...а не някой,който без покритие ми се надува и ми се прави на мъж

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    ми гласувах за първото,понеже ако си имала напредвид красиви и сладки(т.е добри)по характер значи ще бъдат перфектни
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

koit ne se brasnat axaxaxaxaxaax

Голям фен
    s mnogo pari i S klasi .. shto za typ vapros ..

Фен
    Град
    In your nightmares
    Обикновенни момчета в които има нещо необикновенно
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Харесвам момчетата, които са РАЗЛИЧНИ и могат да ми предложат нещо, което останалите мачовци, красавци, сладури и т.н. даже не подозират, че съществува!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Емиии... . мачовци ... определено .
    0БиЧайТе СЕ!!!

Mojeshe da napravish i otgovor vsi4ko v komplekt bez poslednoto
    NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

Guest
    Az poredeleno sum za SLADKITE SRAMEJLIVKOVCI!!!!!!!!!!

Супер фен
    Уникални Друг път ще ви развия теорията за това как всеки е уникален по всоему....сега отивам да отпразнувам......йееееееееее е завърших я и тая годинаааааааааааааа \/
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    Plovdiv
    az li4no xaresfam mom4eta koito mogat da me razsmifat,da goforqt mnogo i na fsqkakfi temi i da se ligafqt s men kogato az se ligafq gusto mi prafqt impulsifnite li4nosti,ei taka izfednaj im 6tukfa da naprafqt ne6to i ne se zamislqt kfo 6te se slu4i.ot drug agal poglednato e dosta bezotgoforno,no e fajna TRAPKATA
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Красиви сладурковци с малко мачовско държание...имам предвид ИСТИНСКИ МЪЖе...а не някой,който без покритие ми се надува и ми се прави на мъж
    съгласна съм, но гласувах за мочовци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си