- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvi mom4eta haresvate
kajete si mnenieto kakvi mom4eta haresvate![]()
Те красивите сладури все мачовци си падат,но иначе гласувах за първото,макар и първото и второто да вървят ръка за ръка в повечето случаи.Поне при мен е така.Добре е,че знам как да ги укротявам.
samo ednakvi temi pravite be devoiki
![]()
![]()
Кто прочетох първия отговор и избухнах в смях хахахахха Е как едновременно красив и в същото време просто сладък?Едно е да си сладък, друго е да си с перфектен външен вид
Ей голям смях
ми гласувах за първото,понеже ако си имала напредвид красиви и сладки(т.е добри)по характер значи ще бъдат перфектни![]()
![]()
f@nt@zi@
Един красив младеж може да е и красив и сладък ( като под 'сладък' аз лично бих разбрала сладък по поведение и мил)Първоначално написано от Qgodka_
![]()
Аз си падам по по-затворени и по срамежливи....![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
obiknoweni....![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Аз пък харесвам сладки срамежливковци....
Не си падам особено по мачовци...
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
ъъ нито едното тука не е описателно според мен...Аз си падам по чаровни момчета...може да не са големи красавци...Определно не харесвам мачовци...Двама от тия,по които съмсе зазяпвала най-мн са чаровни и сладки и доста срамежливи
Uvereni v sebe si no ne i samovliubeni-tova gi pravi mn sexy! Galantni, s harakteri mn zabavni!
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
Много ясно,че под"сладури"тук се разбира момче,с добър характер,мил,кавалер,няма нужда да описвам всички подобни качества,затова и момичето ги е сляло в една дума"сладури".Първоначално написано от Qgodka_
![]()
Красиви сладурковци с малко мачовско държание...имам предвид ИСТИНСКИ МЪЖе...а не някой,който без покритие ми се надува и ми се прави на мъж
Първоначално написано от f@nt@zi@
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
koit ne se brasnat axaxaxaxaxaax
s mnogo pari i S klasi.. shto za typ vapros ..
Обикновенни момчета в които има нещо необикновенно
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Харесвам момчетата, които са РАЗЛИЧНИ и могат да ми предложат нещо, което останалите мачовци, красавци, сладури и т.н. даже не подозират, че съществува!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Mojeshe da napravish i otgovor vsi4ko v komplekt bez poslednoto![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Az poredeleno sum za SLADKITE SRAMEJLIVKOVCI!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УникалниДруг път ще ви развия теорията за това как всеки е уникален по всоему....сега отивам да отпразнувам......йееееееееее е завърших я и тая годинаааааааааааааа \
/
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
az li4no xaresfam mom4eta koito mogat da me razsmifat,da goforqt mnogo i na fsqkakfi temi i da se ligafqt s men kogato az se ligafqgusto mi prafqt impulsifnite li4nosti,ei taka izfednaj im 6tukfa da naprafqt ne6to i ne se zamislqt kfo 6te se slu4i.ot drug agal poglednato e dosta bezotgoforno,no e fajna TRAPKATA
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
съгласна съм, но гласувах за мочовциПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()