.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!

Как да го зарежа

Моля ви кажете ми как да го зарежа без да нараня чувствата му?!От няколко седмици се е лепнал за мен като дъвка и не ми дава лично пространство!Само ме ревнува,не мога да го понасям вече!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Според мен най-безболезнения начин да го зарежен без да го нараниш (много) е да го убиеш ...моля те само да не пускаш тема от сорта на ..."как да го убия ?"
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Forslor
    Guest

Re: Как да го зарежа

Цитирай Първоначално написано от Slipped Away
    Моля ви кажете ми как да го зарежа без да нараня чувствата му?!От няколко седмици се е лепнал за мен като дъвка и не ми дава лично пространство!Само ме ревнува,не мога да го понасям вече!
    Еми казваш му го директно в очите ,това е адски глупаво ,че те ревнува и не те оставя на мира-много голяма грешка ! Само в никакъв случай не зарязвай човека по телефон,SMS, e-mail,Skype,ICQ,YahooMesenger ......

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

Re: Как да го зарежа

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от Slipped Away
    Еми казваш му го директно в очите ,това е адски глупаво ,че те ревнува и не те оставя на мира-много голяма грешка ! Само в никакъв случай не зарязвай човека по телефон,SMS, e-mail,Skype,ICQ,YahooMesenger ......
    =D>

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    edva li 6te stane bez da go narani6..za6to ne opita6 da pogovori6 purvo s nego i da mu poiska pove4e li4na svoboda?
    moq nevinnost i greh.....

Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    edva li 6te stane bez da go narani6..za6to ne opita6 da pogovori6 purvo s nego i da mu poiska pove4e li4na svoboda?
    ДамзлМоже да си поговориш с него за това че не ти е прятно да сте навсякъде заедно . А иначе няма начин да го зарежеш без да го нараниш . Това с дразненето е много болезнено , защото ще се чувства пренебрегнат и нищожен .
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Намирай поводи за караници накрая сам той няма да издържи и ще те скъса....ако не те скъса ще имаш повод каот му кажеш знаешш ли напоследък с теб много се караме не мога повече така и ти постоянно ме ревнуваш такаче мисля че ще е най добре да сме само приятели....ако не свърши работа просто му кажи че чуствата към него са намелели и са не споделени...ако и това не послужи пробвай с СМС....ако не искаш тогава му кажи право в окото майната ти и най няма да го заболи...само че ше се намразите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си