- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как да премахна този срам?
maiko mila!!ako pochnesh da govorish na nqkoe momiche za kompiutri to nikoga poveche nqa da sika da govori s teb!govori za neshto drugo za nqkoi film,predvane,ama NE i za kompiutri!!!Първоначално написано от Tyler D.
![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
KAK ME NARE4E 4E SAM OT TIMNISKO TEI LI HMMMM AZ 6TE TI OBADQ 4UVAM TI SI PAK BIL OT PRAVDA TO TAM SAMO "UMNI" HORAПървоначално написано от ^_SeCoND_^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami shtom si kaza az ne sym pravdadjiq az shm TIMNISHCHANIN !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shtom taka mislish radvam se !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to si e vqrno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nqma da obijda6 timni64anite we (mmmaitapa da minaa)
To si e vqrno to sys mene te se obijdat daje sym po ZLe ot timnishchanin ama do sega nqmashe po zle ot tqh sega ima i tova sym AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Radvam se che taka msilish za mene !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Govorih sys bog i toi mi kaza che za mene ne e pisano az da imam nqkoga gadje !!!!!!!!!
Ами започни да излизаш по-честичко,общувай с повече хора и така постепенно всеки се отпуска...и започва да бъде себе си навсякъде
Така може и с момичетата да ти провърви![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ужас ужас тука стана неразбория...Бтка няма как да ти помогнеме разбираш ли...Преди години и аз съм бил така....срам ме е да говоря с непознати и да се возя сам по рейсовете и какво ли не...разбирам какво ти е.....Трябва да се стегнеш и да се замислиш реално....срама на никой нищо хубаво не е направил....Особенно когаот си с момч.....казваш си:"нищо няма да стане нищо ми няма не ми е първата не ми е и последната няма да стане нищо лошо..няма да се изложа и готово....
Ще видиш сам след време че със сяко следващо момиче няма да ти пука чак толковаа.....вярно е че си има тръпка и нещо ти ртрепери как ше се представиш с това момиче и т.н но това е моментно...ако видиш че момичето е някво по така разговорливо и намирате общи приказки ще ти стане хубаво в нейната компания и няма да ти пука че си с нея....
Успех![]()
Abe hora moq problem e che neznak kakvo da kaja na momicheto az ne sym chak tolkov asramejliv ne me e sram da se vozq sam vyv avtobusa ! a me e sram ot nqkoi momisheta napraime na edin fr ot gadjeto mu ne me e sram a ot nqkoi me e sram neznam zashto a zsikam da znak kakvo trqbva da napravq kakvvo trqbva da kaja na momisheto KAJETE MI MOLQ WI SE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре кажи ми определена ситуаци в която искаш помощ!Първоначално написано от ^_SeCoND_^
Znachi sikam da mi kaje nqkoi kavo tochno da praqq ako sikam da valq edno momiche i da stanem gadjeta ?
Твоята работа - Темнишка работа майсторе.Викам ти майстор защото не ти знам името ,ама като ти гледам майсторлъка да те еба в майсора!
Off na kogo mu pyka veche za mene spored aS73r1kS` az sym TIMNISHCHANIN shtom toi taka e kazan znashi moje i dae vqrno off basi pisna mi saeki da ma obvinqva che sym naprailneshto puk az da ne sym abe na NIKOGO NE MU PUKA KO SHTE SHANE SYS MENE DA MRY I TOLKOVA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shtom si kazal znachi e vqrno be daka!!! vyv ada trabav da gorq cqla vechnostПървоначално написано от daka7a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мммммайтапа да става !
Na mene sega hich ne i e smeshno sq placha hish ne mi e da maitap![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи , гледай как се прави с едно момиче -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аста ла виста!
SYS EDNO MIMICHE NE SE PRAVI TAKA AПървоначално написано от дакА7А
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AMA ZA MENE TOWA E ZABRANENO
![]()
![]()
![]()
![]()
okb3 haPpY
Мне, не се прави така. Това е както много популярният израз "само по филмите става така". И наистина е вярно. Такава романтика НЕ съществува в днешно време. И да не забравяме, че има хора който вярват в Дядо Коледа и Великденското Зайче.Първоначално написано от ^_SeCoND_^
Целта е в началото да се държиш грубо, а после към въпросното момиче - мило. Но това действа в по-голяма компания, примерно ебаваш се със всички, без изключения и изведнъж проявяваш интерес към едно от момичетата. Почваш да правиш майтапи за другите, но не и за нея. От време на време нещо към нея, от сорта на "а и ти ли..." но само положителни работи, "..си гледала този филм" /мило/ , за сравнение "...си измизерствала, да отидеш на този филм?" /уж лошо/ . да, тъпо е, но действа.
И аз адски се дразня, че никой не ме обича, но не е така. Просто не го виждам, но ако го знам се чувствам по-добре. И знай, винаги има някой който те обича, но сигурно ти не изпитваш същото или нещо такова.
Don't hate me, I'm just blind.
Az ako znaeh che nqkoe momiche izpitva nqkakvi chustva kum mene neshata sthqha da sa syvsem razlicheni
епа знай го - все има някоя дето те харесва, даже в момента, ама или си трае или си мисли, че си недостижим и не ти го казва![]()
Az ne vqrvam che ima takava a dano da ima ame az da imam takyv kasmt ne vqrvam !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а вярата е хубаво нещо. Все пак не е измислена напразно, целта е да те накара да дочакаш момента, в който осъзнаваш всичко
демек, чакай и ще видиш... не се изразих правилно, действай, за да става чакането по-приятно![]()