Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
Значи първо, не става просто така. Демек, не става бързо, а с време. Явно целта е да се научиш да не се срамуваш. А как? Ми като правиш това, от което се страхуваш. И аз съм яко здух от време на време и не мога да си го обясня. Знам как да се държа, но като я видя просто онемявам Но това друга тема... та. Според мен най-добрият вариант да се пребориш със срамът е да опознаеш повече, врага /така да се каже/. Срещай се с момичета от класа ти, говорете си. Примерно нещо среща на класа и си говори повече с тях, няма значение на каква тема. Ако щеш си говори за компютри. Обясни и какво представлява дадена игра, какво трябва да се внимава. Ако разбираш повече от софтуер, разкажи и за някаква програма. за мирк примерно, с кой скрипт си, от къде го имаш, колко време го имаш. Питай я дали и тя използва подобно нещо. Целта е не да я сваляш, а да става разговор! Важното е да се осъществи такъв. Ако не стане с едно момиче, пробвай с друго, и с друго, докато не стане разговора. После почваш да заговаряш непознати девойки, СЛЕД като си се огледал да няма някакъв мн як около нея, че се правят на отворени, а после тя няма да ти проговори и да не забравяме, това е целта
maiko mila!!ako pochnesh da govorish na nqkoe momiche za kompiutri to nikoga poveche nqa da sika da govori s teb!govori za neshto drugo za nqkoi film,predvane,ama NE i za kompiutri!!!