.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Za momichetata!

Guest

Za momichetata!

Q kajete nqkoi ot vas(momichetata) da sa imali ili da imat bqlo techenie ... i da sa praili sex?I gadno li e?Ima li nqkva razlika?

Бялото течение не пречи за нищо. То е нормално. Стига да не е в голямо количество, и както предполагам знаеш, да няма лоша миризма или някакъв цвят, различен от бяло. За намаляване на бялото течение може да се ползват интимни сапуни. Но все пак, то не пречи, а напротив, помага.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    Pls bi li mi kazala za kakvo pomaga?Inache nqma drugi zvetovq,bqlo si e.I ne e v golqmo kolichestvo ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu
    Бялото течение не пречи за нищо. То е нормално. Стига да не е в голямо количество, и както предполагам знаеш, да няма лоша миризма или някакъв цвят, различен от бяло. За намаляване на бялото течение може да се ползват интимни сапуни. Но все пак, то не пречи, а напротив, помага.

Ти май говориш колкото да не запсиш! Бялото течение е гъбична инфекция и ако правиш секс докато имаш бяло течение партньора ти също може да го хване някаква гъбична инфекция така че не е желателно от здравна глдна точка, а от хигиенична си е до човека...И не може да има друг цвят освен бяло!И незнам още да се лекува с интимен сапун...има си специални хапчета!Друг път преди да даваш "компетентни"мнения се ограмоти повече по тоя въпрос...било полезно бялото течение...Бооожкееее!

Голям фен
    Бялото течение, заедно с болката и кръвотечението, е един от най- честите симптоми в гинекологията. Приблизително всяка трета пациентка търси лекарска помощ по повод бяло течение. Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е била обезпокоявана от този симптом. Влажността на женските полови органи до известни граници се приема за нормална. Нормалното влагалищно съдържимо не изтича през вулвата. То е бяло на цвят и с пастовидна консистенция. Усиленото изтичане на секрет се означава като флуор. Течението може да бъде рядко, гъсто, пенесто, белезникаво, жълтеникаво, кръвенисто и др. Понякога то се придружава с чувство на дразнене, сърбеж или тежест в таза. Гениталният флуор може да се дължи на различни основни заболявания. Причинителите могат да бъдат протозои, микози, бактерий, вируси Равновесието на влагалищната екосистема е много деликатно, лабилно и лесно може да бъде нарушено от външни и вътрешни фактори. Най - чест източник на генитален флуор е влагалището.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

jenite sa bati gnusnite sushtestva.
    Tva pak,che ne sum jena,che ujs...........mezis, bqlo techenie i t.nm,.

Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    jenite sa bati gnusnite sushtestva.
    Tva pak,che ne sum jena,che ujs...........mezis, bqlo techenie i t.nm,.
    да се уточним пише се мензис а не мезис
    а пък бяло течение нямат всички момичета.. аз как нямам?Верно че си е гадно ама и това си има лечение...
    Мисля че едно момиче което си спазва добра хигиена не е гнусна дори когато е в цикъл..

Повече от фен

...

a che neshto normalno e........

Град
    Sofia grad
    bqloto te4enie vsy6tnost e pri4ineno ot infekciq(nastinka)na qi4nicite, to se lekuva no mn trudno i pri malka nastinka se poqvqva otnovo,a vsy6tnost pri seks to izob6to ne pre4i dori spira na izvestno vreme

Цитирай Първоначално написано от sunny_smile_
    bqloto te4enie vsy6tnost e pri4ineno ot infekciq(nastinka)na qi4nicite, to se lekuva no mn trudno i pri malka nastinka se poqvqva otnovo,a vsy6tnost pri seks to izob6to ne pre4i dori spira na izvestno vreme
    Ебаси компетентността!!! Бялото течение изобщо не е причинено от настинка на яйчниците, а е поради промяна естествената среда на влагалището или вследствие на гъбична инфекция възползвала се от тази промяна. Правиш ли разлика между яйчници и влагалище изобщо?!
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Мрън
    Цитирай Първоначално написано от sunny_smile_
    Ебаси компетентността!!! Бялото течение изобщо не е причинено от настинка на яйчниците, а е поради промяна естествената среда на влагалището или вследствие на гъбична инфекция възползвала се от тази промяна. Правиш ли разлика между яйчници и влагалище изобщо?!
    dubre de,nali veche se dadoha nqkolko kompetentni mneniq,kakyv e smisyla da se karate oshte....az absoliutno podkrepqm postovete na NeJnA_DrOgA^ i honey91 :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от honey91
    Бялото течение, заедно с болката и кръвотечението, е един от най- честите симптоми в гинекологията. Приблизително всяка трета пациентка търси лекарска помощ по повод бяло течение. Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е била обезпокоявана от този симптом. Влажността на женските полови органи до известни граници се приема за нормална. Нормалното влагалищно съдържимо не изтича през вулвата. То е бяло на цвят и с пастовидна консистенция. Усиленото изтичане на секрет се означава като флуор. Течението може да бъде рядко, гъсто, пенесто, белезникаво, жълтеникаво, кръвенисто и др. Понякога то се придружава с чувство на дразнене, сърбеж или тежест в таза. Гениталният флуор може да се дължи на различни основни заболявания. Причинителите могат да бъдат протозои, микози, бактерий, вируси Равновесието на влагалищната екосистема е много деликатно, лабилно и лесно може да бъде нарушено от външни и вътрешни фактори. Най - чест източник на генитален флуор е влагалището.
    A otnosno lekuvane kogato az imah takova ginekologa mi prepisal vaginalni tabletki i pasta "Klotrimazol"-i dvete se kazvat taka.

Guest
    хихихи добре казано!

Guest
    абе кво значи бяло течение/

Guest
    Егати гнусното е да си жена бих констатирал в този момент!Идва,не идва,бяло течение,черно,бембено,кист ,запечатване,носене на бебетa,болки,гадости...

Clips
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Егати гнусното е да си жена бих констатирал в този момент!Идва,не идва,бяло течение,черно,бембено,кист ,запечатване,носене на бебетa,болки,гадости...
    hahaha mnogo qsno brato!

savsem normalno e da imash bqlo te4enie i ne pre4i na sex axaxxxaaaa po nikakuv na4in axax
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Ni6to gnusno nqma na vsqka jena pone vednaj v jivota se slu4va ne samo ot lo6a higienata sa6to ot vodata v baseinite prez lqtoto morskata voda.Nikoi ne e zastahovan.

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu

Ти май говориш колкото да не запсиш! Бялото течение е гъбична инфекция и ако правиш секс докато имаш бяло течение партньора ти също може да го хване някаква гъбична инфекция така че не е желателно от здравна глдна точка, а от хигиенична си е до човека...И не може да има друг цвят освен бяло!И незнам още да се лекува с интимен сапун...има си специални хапчета!Друг път преди да даваш "компетентни"мнения се ограмоти повече по тоя въпрос...било полезно бялото течение...Бооожкееее!
    emi to se nekfi takiva umni davat suveti!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    оф писна ми в тоя форум да се дискутира това течение, като искате течение си отворете прозореца

Мега фен
    Ама сте компетентни...говорите пълни глупости!

1. "Бяло течение" са вагиналните сокове, затова се казва, че е бяло!
    2. Ако соковете са друг цвят, има инфекция!
    3. Всяка жена има течение, разликата е в силата.
    4. Интимният сапун не помага за смаляване на силата на бялото течение. Неговата цел е да предпазва от инфекции, защото обикновеният сапун премахва бактериите в и около вагината, които я почистват.

Явно не можете да ме разберете...за сапуна съм съгласна(но на някои им помага за намаляване). Ето сега: Този секрет(следете внимателно) предпазва от инфекции и изсушаване на влагалището. Той е нормален. Но ако се появят симптоми(странен цвят, мирис, или е в по-голямо количесвто), тогава се смята, че има някаква инфекция. Така знам аз нещата, и това са думи на лекар - гинеколог.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе като ти е гнусно кво се обаждаш
    ама шибаш гаджето си нали

Guest
    БЯЛОТО ТЕчЕНИЕ ВЪОБщЕ НЕ ПРЕчИ

Мега фен Аватара на iiirish
    ами аз имам бяло течение по 10 дена в месеца... и кво да спра да правя секс ли?!
    питала съм приятеля ми дали не му е неприятно и той казва че това за него не е от значение и винаги би му било хубаво щом е с мен.
    така, че направи си изводите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си