.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: iznenada

Anichkaaaa
    Guest

iznenada

Zdraveite.. Znam che e imalo i drugi takiva temi no priznavam si marzeshe me da rovq mnogo i se otkazah..
    Snoshti priatelq mi napravi neshto mnogo romantichno za men.. I az sega iskam da mu varna jesta kato mu napravq nqkakva iznenada.. Neshto milo i romantichno.. neshto koeto da zapomni.. She se radvam ako mi dadete idei.. Mersi predvaritelno !!!

tamira
    Guest
    Zavisi dokolko ste blizki s nego.Moje6 da napravi6 mnogo ne6ta,naprimer celuvki pod du6a(goli ili s banski),razhodka v parka na nqkoe zadyneno mestence,moje da mu prati6 More ot Lubov(zavisi na kolko godini si) i t.n. Ti sama 6te izbere6 nai-podhodq6toto re6enie spored teb.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Anichkaaa

Ami na 17 sam... S priatelq mi sme zaedno ot 2 meseca.. i iskam na datata na koqto pravim 2 meseca da napravq neshto nezabravimo za nego.. a tfa e sled nqkolko dni.. Btw.. tfa s dusha ne varvi shtoto dori ne sme spali :P

Anichkaaaa
    Guest
    tfa bez da iskah otgore go napisah ot na Nadeto registraciata .. sorry :P

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Незнам на какво си способна за да ти дам идея

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Ve4erq na sve6ti samo dvamata no mu zgotvi ti ne6to moje da sa qica no da si gi prigotvila ti mislq 4e 6te mu haresa kasmet

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Ve4erq na sve6ti samo dvamata no mu zgotvi ti ne6to moje da sa qica no da si gi prigotvila ti mislq 4e 6te mu haresa kasmet

Има и друго мисля че най хубавата изненада за човека който те обича си самата ти..присъствието ти и начина по който му доказваш че може да ти има доверие

garantiram ti 4e ako prespi6 s nego 6te se zaradva nai mn oba4e ako ne si gotova ili ne iska6 moje da mu podari6 ne6to simvoli4no.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много са начините,по които можеш да го изненадаш!Измисли нещо,посветено на вашата любов - историйка,стих,песничка...К пи му нещо,което да показва чувствата ти...Заведи го на някое романтично място,някое красиво място,където да гледа залеза заедно...ще е хубаво на морето,може даже пикник да си направите!Или може да сложиш ваша хубава снимка в красива рамка,да му я подариш
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Сподели какво е направил той , може да ни дойдат идеи от неговия жест .

Голям фен
    еми...то има мн начини по които може да го зарадваш...ама зависи колко сте близки!
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен
    Град
    В България
    Наслагай навсякъде в стаята си или неговата (естествено без той да знае) свещи , поръси леглото с червени рози , едно хубаво шампанско или вино и една кутия бонбони , романтична музика ии.. като за капак една незабравима , страстно прекарана нощ

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си