.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София

SmS за РД на приятеля ми

Здравейте мисля че темата ви е ясна.Днес в 00:00 трябва да пратя SmS на приятеля ми за РД-то му.Много ви моля ако имате някакви идеи кажете защото времето е малко...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: SmS за РД на приятеля ми

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Здравейте мисля че темата ви е ясна.Днес в 00:00 трябва да пратя SmS на приятеля ми за РД-то му.Много ви моля ако имате някакви идеи кажете защото времето е малко...
    Честит рожден ден

Супер фен
    Men lichno tozi sms mn mi haresva:Neka v krasivata praznichna vecher pri teb doidat hvanati za raka:shtastieto,liubovta i radostta.Neka ti kajat vmesto men:Chestiti rojden den! Tova se seshtam v momenta,ako se setq neshto drugo shte pisha

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами аз ще ти напиша този които бившето ми гадже ми изпрати за рд-то дано ти хареса
    "Честит рожден ден миличко (или както му казваш)!Пожелавам ти 1 година любов,12 месеца щастие,365 дни успехи,52 седмици късмет,525600 часа секс и 31536000 секунди удоволствие! Обичам те много!"
    f@nt@zi@

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    1.Chestit Rojden Den Slanchice!!! Za da bydesh shtastliv ne trqbva da obichash a da bydesh obichan! (ei toq sms men mnogo me beshe zaradval)
    2.Edinstvenoto zadovolitelno obqsnenie za smisala na choveshkoto sashtestvuvane e lubovta i ako ima neshto po hubavo ot tova da bydesh obichan to e da obichash! Ch.R.D. (a tova az go napisah v kartichkata na moito bebche za Sv.Valentin)
    Nadqvam se da sam ti pomognala ..

Град
    София
    Мерси много до сега ми хареса един,а ако имате още предложения казваите че има МНОГО МАЛКО време...трябваше да пусна по рано темата...

Мега фен
    Град
    Az se setih oshte edno ..
    Race dokosvashti se v mraka, tela prepleteni v edno, v bolkata naslada , v malchanieto slova OBICHAM TE i sqkash nishto drugo a vsashnost vsichko e tova! Ch.R.D.
    Btw koe pojelanie haresa .. ? Kaji..

Град
    София
    1.Chestit Rojden Den Slanchice!!! Za da bydesh shtastliv ne trqbva da obichash a da bydesh obichan! (ei toq sms men mnogo me beshe zaradval)
    Tova!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Moito predlojenie e "Pojelavam ti o4ite ti ot 6tastie da greqt, sarceto ti ot radost da tupti, ptickite da peqt, za6toto praznuva6 ti OBI4AM TE"
    O6TE EDNO: "4estiti rojden den milo. Ti si nai prekrasnoto i nejno sa6testvo koeto sam sre6tala na tozi svqt Obi4am te mili4ko"

Град
    OK1

Re: SmS за РД на приятеля ми

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Ако бях твое гадже и прочета тази тема, и смс-а който съм получил за рожденния ми ден или някой друг празник фигурира тук, е няма да ми е особено приятно ....
    Любовта е да откраднеш живота от смъртта!

Мега фен
    Град
    rali4ka91 kaf sms prati be mila ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    rali4ka91 kaf sms prati be mila ?
    а така ... я си признай веднага

suglasna sum s erok a i az li4no predpo4itam nqkoi sms koito gajeto mi si e izmislilo otkolkoto nqkakuv suh sms tiq koito kazaha sa qki no za men sa prazni..... ne izlu4vat nikakva pozitivna energiq ...

Град
    София
    така и не разбрахме какъв СМС си пратила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си