.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

нещо за почистване на лицето

та моля препоръчайте ми с какво да си почиствам лицето?нямам мазна кожа
    някакъв продукт от който сте доволни или..

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Крема на Dove за лице!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    rozova voda!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    rozova voda!
    и тва става

Guest
    ми аз точно с розова вода си почиствам лицето амам като че ли не е достатъчно
    в смисъл че имам малко пъпки сега от лятото,жегите
    та някаф гел може бе?препоръчайте ми някаф

Град
    Neizvestno-nqkude v sofiq
    mi na Garnier ot seriqta PURE gela e mn efikasen ima go v po golemite apteki kakto i v kozmeti4nite magazini okolo 7-8 lv e ako ne moje6 da si vzeme6 kakuvto i da e gel za lice i az sum izpolzvala rozova voda no tova e dele4 po eficasno
    LoVe Is iN tHe AiR ))

Guest
    а какво мислите за зд`почистващия лосион ACNE OUT?ефикасен ли е?добре ли почиства кожата?

Probvaj na Elea izmiva6tiqt gel.Mnogo e hubav.Ima go v aptekite

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а какво мислите за зд`почистващия лосион ACNE OUT?ефикасен ли е?добре ли почиства кожата?
    stra6no mnogo izsu6ava kojata. nih i preporu4ala da izpolzva6 purvo nqkakvo po-leko gel4e i sled tova losion, a nakraq korektor vurhu pupkite. moga da ti kaja az ot kakvo sum dovolna: emulsiq za lice na NIVEA v edna bqla tubi4ka s rozovo,okolo 7 do 9 lv, losionite na Loreal sa dobri, a za korektor na Herbina za pupki no mn trudno se namirat.ima su6to i edin moliv za pupki na Vichy struva 14 lv su6to ne e lo6. i nai-vajnoto-pii mnogo voda i si nabqvai vitamini
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    stra6no mnogo izsu6ava kojata. nih i preporu4ala da izpolzva6 purvo nqkakvo po-leko gel4e i sled tova losion, a nakraq korektor vurhu pupkite. moga da ti kaja az ot kakvo sum dovolna: emulsiq za lice na NIVEA v edna bqla tubi4ka s rozovo,okolo 7 do 9 lv, losionite na Loreal sa dobri, a za korektor na Herbina za pupki no mn trudno se namirat.ima su6to i edin moliv za pupki na Vichy struva 14 lv su6to ne e lo6. i nai-vajnoto-pii mnogo voda i si nabqvai vitamini
    тфа изсушаващотот е акне актив аут а аз ви питам за акне оут което е лосион за кожа склонна към акне

има еди гел на почистване на лице за различни типове кожа.казва се elea и струва около 4.00 лв.и една гъба - на фирмата agiwva natural massage articles пак някъде на същата цена
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    Аз използвам на Мюнхен почивстващия гел, който го изкарах преди 1-2 седмици. Много добре изчиства и съдържа овлажнител и премахва бактериите. 8 лева струва, но си заслужава

Guest
    Аз използвам на Мюнхен почивстващия гел, който го изкарах преди 1-2 седмици. Много добре изчиства и съдържа овлажнител и премахва бактериите. 8 лева струва, но си заслужава
    a samo munchen li se kazwa?w aptekite prodawat li go?

Guest
    Извинявай, грешката е моя. Казва се "Манхатън" и пише CLEARZONE. Причлиа малко на дизедорант (външния вид)

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    az sega polzvam na L'oreal "Happyderm"-Mousse Nettoyante Euphorisante.teksturata e kato smetana ,mn hubavo miri6e i po4istva dobre,ne izsu6ava kojata,mn gotin.okolo 7lv e.opakovkata e kato na onezi smetani s pristavkata otgore.

a

akne out e mn dobre ot li4en opit a su6to i ZINERYT stryva okolo 15 leva ma e adcki efikasno no i akne out e mn qko i dvete sa super

Guest

Re: a

Цитирай Първоначално написано от desinkata
    akne out e mn dobre ot li4en opit a su6to i ZINERYT stryva okolo 15 leva ma e adcki efikasno no i akne out e mn qko i dvete sa super
    ama tfa acne out deto ne e za pypki kato ima6 ami losiona protiw akne
    dejstwa li?dobre li po4istwa me interesuwa

Guest

Re: a

Цитирай Първоначално написано от desinkata
    ama tfa acne out deto ne e za pypki kato ima6 ami losiona protiw akne
    dejstwa li?dobre li po4istwa me interesuwa
    тфа дет е с 4ервената капа4ка имам предвид

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

po4istva6tiqt gel na elea

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

bmw-to
    Guest

Re: нещо за почистване на лицето

та моля препоръчайте ми с какво да си почиствам лицето?нямам мазна кожа
    някакъв продукт от който сте доволни или..
    отиди на лекар,за такова нещо се ходи при кожен специалист,той ти предписва подходящото и те оправят.Нема да обеднееш,поне не рискуваш да си орелизилиш мутрата

Зелената серия на Vichy! Почистващият гел от серията е много добър! Цялата серия е супер, но ти нали само за гел питаше. А и цените не са високи.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mystery
    Зелената серия на Vichy! Почистващият гел от серията е много добър! Цялата серия е супер, но ти нали само за гел питаше. А и цените не са високи.
    a toj dostaty4en li e za po4istwane na liceto

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami samo gel ne e dostatu4en. sled tova e hubavo(ne zaduljitelno) da izpolzav6 i losion za lice, a ako ima6 pupki moje i korektor. a specialno za Vichy mislq 4e ima6e edin moliv za pupki struva6e okolo 14lv..
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    a wmesto losion rozowa woda stawa li?

Супер фен
    Тоалетно мляко
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си