- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- нещо за почистване на лицето
da, stava.Първоначално написано от Анонимко
moq nevinnost i greh.....
toaletnoto mlqko ne e li za po4istvane na grim?Първоначално написано от strange__
за след геловете специално на елея
след това тря ли някаф лосион/розова вода да мажа или те са си достатъ4ни?
Първоначално написано от hollaback_girl
Абсолютно!! Тва кремче е страшно, на мен лично много добре ми действа, а и после лицето ти е толкова меко и мирише невероятно!!
a be L'oreal sa strahotni.i 6ampoanite,i spiralite im,vsi4ko...a predi nqkolko dni si vzeh po4istv6tiq gel or seriqte Pure zone s eksfolira6ti 4astici i moga da kaja 4e e super :P
Сега ползвам гела на Елея зеления обаче много гадно щот не почиства хубаво а кожата започва да се бели..
А за този мус L'oreal "Happyderm" искам да питам след това лосион,тоник,крем ..нещо от сорта ползвате ли и какво?Цяла серия ли са си или само мус има?предотвратява ли излизането на пъпки?
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
tozi na Elea mai ne e za vsekidnevna upotreba za6toto e s eksfolira6ti 4astici.Първоначално написано от Dizi
еми и аз така си мислех но на опаковката пише свяка сътрин ..както и да е спрях да си мия лицето с него щот беше адски кофти .....искам сега да си взема нещо качествено но да си е серия за това питам за тези на l`oreal...мен за тях ми казваха че били пък много силни...вече не знам направооооооо![]()
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
ima kvi li ne eksfolianti za lice v kozmeti4nite magazini.az polzvam edin na avon i sum dovolna.miq si vsqka sutrin liceto sus te4ni trizi za lice,prodavat gi v aptekite.ina4e za mahane na grima izpolzvam toaletno mlqko.
az polzvam toaletno mlqko na evterpa i sam mn dovolna.
az polzvam hidratira6t tonik na Elea za mazna i smesena koja i sum mn dovolna
аз ползвам ексфолиращия гел на Clean&Clear
be careful what you wish for 'cause you just might get it
mda tezi ot seriqta na Clean&Clear sa mn dobri,az polzvam tozi protiv 4erni to4ki,ot togava daje pup4ica nqmamПървоначално написано от psycho_girl
Ами отиди в магазин за козметика и питай-там ще ти кажат най-добрия.![]()
Серията на Нютроджина 2в1 е много добра за почистване.