.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    viki_beckham
    Guest

tova istina l i e??

NAISTINA LI MNOGO LESNO MOJE6 DA NAMRAZI6 4OVEKA KOGOTO OBI4A6,PITAM ZASHTOTO NA MEN MI SE SLU4I VEDNAJ I PONE ISKAM DA ZNAM DALI SAM EDINSTEVENNA ??

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    мене за втори път...помни че любовта е там където най млако очакваш......дори ве съседната ти врата......

Град
    ....махайте ми се от главатааа
    vuzmojno e est.vsi4ko se slu4va.nali znai6 granicata mejdu lubovta i omrazata e mnogo tunka i ne si edinstvenata

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    да го намразиш ли?!ами зависи дали ти е дал повод за това....до сега не съм имала случаи,в които да намразя някой :}
    f@nt@zi@

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Lubovta idva i ne pita.. Moje da q tarsish i da ne q otkrivash v nikoe momche.. I v edin moment savsem neochakvano tq moje da doide.. Ot lubovta az sviknah da ochakvam neochakvanoto

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Ами на мен ми се е случвало,но не изпитвах омраза.. по-скоро безразличие,което е по-страшно... както и той към мен
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Ами на мен ми се е случвало,но не изпитвах омраза.. по-скоро безразличие,което е по-страшно... както и той към мен
    Абсолютно. С времето дадения човек, колкото и да си го обичал, представа да ти бъде интересен, тръпката изчезва и просто спира да ти пука за него, което наистина си е по-страшно от омразата...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    sofia
    da i na men mi se e sluchvalo vednuj i to ne che mrazeh tova momche no zagubih interes i zapichna da mi stava nepriqten
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az inache sam mnogo zle..Ne sam prochela pravilno vaprosa.. i vijte kfo mnenie napisah po nagore .. nqma vrazka hehe A inache az lichno ne moga da namrazq nqkoi koito sam obichala.. v nikakaf sluchai.. No mai nqkoi hora mogat.. koeto e mnogo jalko..

Повече от фен
    Град
    СС (;
    охо... случвало ми се е. не омраза, щото аз никой не мразя истински, ама си бях изградила една такава свръх непоносимост...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    razbira se 4e e istina. slu4va se dosta 4esto, obiknoveno kogato drugiq te precaka i ne otvurne na silnite 4uvstva, ili kogato se po4uvstva6 izlugan..
    moq nevinnost i greh.....

Възможно е зависи какво е направил .Аз много трудно намразвам някой
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Ако намразиш значи никога не си обичал Тва е истината

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    невъзможно е
    или не си го обичала, или се заблуждаваш, че го мразиш... винаги имаш тръпка към него
    обичам дениту ми {}

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    на мен не ми се е случвало.. в смисъл че.. в един момент аз си мислех, че го мразя, защото много ме беше наранил и нещо направо ме гореше отвътре, задушаваше ме, казвах си, че не мога да го понасям, че не ме интересува, че го ненавиждам от дъното на душата си - и до някъде си вярвах, тъй като явно бях сбъркала ужасната пронизваща болка от вътре с омраза ..

мислех, че всичко, което изпитвам е омраза, омраза и пак омраза... въпреки, че имах спомени за него, в които той не беше такъв, за какъвто се представи на края... и въпреки тва се убеждавах колко го ненавиждам и през цялото време само се молех никога, никога, никога да не го бях срещала...

като го видех и в гърдите ми нещо гореше.. и пак си мислех, че е просто омраза.. не го поздравявах, правех се, че не ми пука, гледах го все едно нищо не значи за мене... ама само аз си знаех какво става в сърцето ми..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: tova istina l i e??

Цитирай Първоначално написано от viki_beckham
    NAISTINA LI MNOGO LESNO MOJE6 DA NAMRAZI6 4OVEKA KOGOTO OBI4A6,PITAM ZASHTOTO NA MEN MI SE SLU4I VEDNAJ I PONE ISKAM DA ZNAM DALI SAM EDINSTEVENNA ??
    abe predi nqkolko godini mn stradah za edno mom4e i si misleh samo za nego revah i t.n.t ... mislih 4e 6te e edinstven no taka se slu4i 4e skusahme 6toto toi me tormoze6e bukvalno kazano! Pravih vsi4ko za nego i ni6to! Mislih si 4e 6te e toi no uvi...
    Nqkoi vruzki sa prosto zabluda...

Guest
    Lubovta e tam, kudeto nai-malko ochakvame. Az q namerih v liceto na chovek, koito nai-malko ochakvah. Toi beshe edinstveniqt, s koito si misleh, chye ne moje da sme poveche ot priqteli, no... Lubovta idva neochakvano i ne pita dali q iskash. Zatova nasladete i se.

Opps, tova gore bqh az.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ли4но на мен не ми се е слу4вало,невъзможно е!Никога не съм изпитвала такова 4увство!Нещо като ненавист ,да ненавиждам ,но не и омраза,има разлика!А 4овека ,който съм оби4ала да го намразя ,това е жестоко!!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен
    Ако става въпрос за любов, не е лесно да го намразиш. Май не знаете за какво става въпрос.

Sunny_stz, i az sum na mnenieto, che e jestoko da namrazish chovek, s koito si se razdelil. "Podlo e da mrazish chovekut, koito do vchera si obichal"- bqh go chela nqkude i mnogo mi haresa.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Levski_Fenka
    Ако намразиш значи никога не си обичал Тва е истината
    Точно така си е!!!!!Не може просто....мен толкова мизерии ми направи моята любов преди,но нямаше как да ме накара да го намразя....истинската любов не търпи такива промени на 180 градуса....тя си остава любов завинаги...наистина вие не знаете за какво става въпрост....човекът може да е най-големият боклук,но любовта си е любов...тя прощава всичко,дори най-страшните неща,които някой може да ти причини...за това е най-святото и най-чистото чувство

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ot lubov do omraza e samo edna kra4ka,kakto i obratnoto
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Ot lubov do omraza e samo edna kra4ka,kakto i obratnoto

Tesinka
    Guest
    Mnogo qsno,4e e vazmojno!Mejdu lubovta i omrazata ima samo edna kra4ka...!Ne si edinstvena... makar e gadno da mrazi6 4ovekA, v koito si bila vlubena!Zavisi, ako si ima osnovatelna pri4ina!
    Na men ne se e slu4valo.. vse oshte.

I ne slu4aino horata kazvat:

"NIKOGA NE MRAZI 4OVEKA,KOITO DOV4ERA SI OBI4AL!!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си