- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво иска той...
зна4и той направи не6то за мен и поиска да изляза с него като връ6тане на услугата...аз го познавам от 1 година и казах ОК.и той ме попита дали съм се нау4ила да се целужам и аз му казах НЕ и той каза аз нали ти бях обесхтал да те нау4а и аз ОК и ся нз дали иска само да се целуваме и да правим секс или иска не6то пове4е....
та въпроса ми е да изляза ли с него независимо кво 6те стане?м/у другото аз си го харесвам,така цхе съм съгласна и на целувки и секс,ама ... искам не6то пове4е ... HELP ME![]()
![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Ami az moga da te syvetvam da pomislish pyrvo kakvo pravish i ako si sigorna che go sikash poslushai SYCETO SI![]()
ем аз хем искам да сме гаджета,хем искам и целувки и ..... знам ли?!обаЧе мисля,Че маи Ще изляза с него...![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Ami neznam kak da ti pomogna kakvoto napravish ti reshenieto si e tvoe i nikoi ne moje da ti se mesi![]()
аве излизам и толковаЩе има
ахахахаха
Ami reshenieto e tvoe kato s kazala izlizate kysmet ti pojelavam [-o< =D>
мерси,после Ще те каня на сватбата![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахахахаахах дуре![]()
Мчи цилувайте са ама чак и секс пък си на 13 недей ощи ако не искаш някой да ти метне прякор к****![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
той няа кажи на никой просто се познааме мн дуре и си пазим тайни..![]()
ама недей от толкоз малкаПървоначално написано от kisS``me
изчакай да порасниш малку
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Ami taka kato gledam iska samo SEX ot tebПървоначално написано от kisS``me
![]()
Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
abe davaite kato iskate da seceluvaite se kato iskate da se ....... davai i bez tui 6te si napraite keffa ne si mnogo malka takmo za e.... si
Abe kakvoto reshish pomisli si ako toi izdade neshto na nqkoi dobyr nego prietl che ste sa fuck-ali i toz nego priqtel go kaji na nqkoi dgyg i tei cqla GVorna da ta znae i da ti vika K**** ama pyrvo si pomisli i ako sikash go napravi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ti iska6 li seriozna vryzka ili samo sex a ? ako iska6 ne6to po seriozno to sexa moje i da po4aka spored mene ...![]()
)))
i az mislq taka...ima vreme za si4koПървоначално написано от guAMaHT
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
нз Ще видя!Благодаря все пак![]()
svetoven problem....![]()
Няма какво да гледаш...или те обича заради самата теб или те исползва само за секс!!Първоначално написано от kisS``me
ama i az veche nz ko i kogo iskam mai.....Първоначално написано от ziky
Точно за тов аси жена...незнаеш какво искаш...но нищо де ще се оправиш....Shift & Delete му е майката на тояПървоначално написано от kisS``me
![]()