- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi tvurdi 4e negov fr me haresva!!!help me plssssssssssssss
zna4i s gadjeto mi u4im v edno daskalo priqtelite ni sa ot negoviq klas(samo v daskalo sme zaedno mnogo rqdko ve4er) s gadjeto mi sme po cql den zaedno samo 2mata taka e ot 10 meseca...non stop sme v nas ili u tqh vsi4ko e krasivo kato v prikazka...samo 4e v edin ko6maren za men den zapo4nahme da se karame pove4e ot vsqkoga tova produlji o/o sedmica tu se karahme tu se sdobrqvahme i posle nanovo na men mi pisna i go popitah kvo podqvolite stava s nas..i toi mi kaza sled minuti mul4anie 4e use6ta ne6to mnogo stranno 4e negoviq mn dobur fr kamen me haresva...a az i kamen bqhme stanali mn dobri fr spodelqhme si pomagahme si govorehme si..kogato gadjeto mi me izdrazvash neshto ili se izligavqshe i az my mrunkah kamen go gledashe mrusno s omraza...gadjeto mi mi kaza 4e e zabelqzal 4e kamen ve4e ne me gleda s priqtelski o4i 4e vse pove4e i pove4e i si proli4ava 4e me hAresva...i mai naistina 6te izleze 4e e taka...hodihme na baseini az sestra mi (tq e na 6 godinki) gadjeto mi i nqkolko fr po edno vreme sednahme na edna masi4ka v kafeto da piem po biri4ka i da hapnem kartovki kamen beshe sednal s/u men a gadjeto mi do men toi me podritna nqkolko puti pod masata i gadjeto mi go izgleda na kruv...posle az vlqzoh vuv vodata i toi doide pri men a gadjeto mi prez cqloto vreme go gledashe na kruv...strah me e da ne se skarat zaradi men...nz kvo da pravq da go otbqgvam li nz...mnogo durja na nego no samo kato na fr ne sum nqkoq tupa k**** koqto se natiska na priqtelite na gadjeto si za men toi si e edinstven i ne me e** za nikoi drug...na kamen mn puti sum my kazvala kolko obi4am"P"(GADJETO) i 4e nemoga da jiveq bez nego...sviknala sum si da si imam za fr samo mom4eta na momi4etata nqmam doverie.. kolkoto i gadno da zvu4i pone na tezi koito se lepqt za men i se maznqt i mi lijat g*** pisnalo mi e ot tupi K**** ...a po4ti vinagi shtom se sblija s nqkoe mom4e i stanem mn doori fr i se okazva 4e toi ve4e ne me smqta za fr i isk neshto pove4e...molq vi pomognete znam 4e temata e smotana no imam nujda ot vas!!!![]()
![]()
![]()
![]()
polu4i se malka greshka ima povorenie na temata sry mnogo... bez da iskam sum napisala 2![]()
Кофти е наистина,и аз имам приятели момчета,наистина не вярвам и аз на момичетата.В много кофти ситуация си,поговори си с въпросното момче-Камен и му кажи,че го имаш за приятел и нищо повече не може да има между вас.Все пак не е нужно да губиш едно приятелство заради увличането от негова страна![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Наистина гадно...ами събери ги двамата и кажи че единия ти е просто френд а другия е гаджето ти!
ами да,поговори с Камен и му кажи,че между вас не може да има нищо,защото мн пъти си му казвала колкообичаш гаджето си.Кажи му че не искаш да си разваля приятелството с гаджето ти само заради теб,защото колкото и да се карат и да се гледат на кръв,гаджето ти е единственото момче за теб!!!А също така кажи това и на приятеля си,за да не се притеснява че Камен може да застраши връзката ви.упсех!!!![]()
mda,i az mislq taka.Govori i s dvamataПървоначално написано от missito_
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
podkrepqm napulnoПървоначално написано от DeSiTo0o
Гадно, наистина, но все пак се случва. Занчи най-напред поговори с приятеля си. Кажи му, че не може така да не ти има доверие. Питай го откъде идва тази несигурност и защо се държи толкова ревниво, след като (предполагам) ти милиони пъти си му казвала колко държиш на него. Изяснете това по между си и му кажи ясно, че няма начин ти и Камен да тръгнете, защото той е единствен (не си мънкай под носа и го гледай в очите като го казваш... винаги върши работа!). Няма да е зле да проведеш разговор и с Камен. Обясни му това, което обясни и на нас- че с него ти е много по-добре, отколкото с някое момиче (признавам на момчетата може много повече да се разчита. Момичетата, освен че закъсняват, лесно издават тайни и клюкарят зад гърба ти...
). Кажи му, че ти е много приятно с него, но ако той има по-сериозни намерения от просто приятелство да се откаже. Изясни, че "П" е момчето за теб и не искаш да ги скараш. Помоли го да останете приятели, но нищо повее. Може би ще свърши работа! УСПЕХ!
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...