.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Retro mp3 chalga hits

Виждали ли сте рекламата по телевизия Планета на някакви стари чалга хитове във mp3 вариант? можете ли да ми кажете точното име и да ми дадете някакъв линк или да ми кажете колко пари са по магазините

Благодаря!

Guest
    Може ли да сте толкова прости и ограничени?! представете си примерно, че не слушам такава музика(което между другото не е вярно) и искам да подаря този диск на приятел/приятелка, защото може би знам, че на него/нея й харесва?! или на мозъкът в малките ви главици му е трудно да осъзнае това...

Фен
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може ли да сте толкова прости и ограничени?! представете си примерно, че не слушам такава музика(което между другото не е вярно) и искам да подаря този диск на приятел/приятелка, защото може би знам, че на него/нея й харесва?! или на мозъкът в малките ви главици му е трудно да осъзнае това...
    Остей ги.Тука има толкова ограничени хора,че не си струва просто да им обрьщаш някакво внимание.Нямам линк да ти дам,но иначе диска е 12-13лв някьде.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Guest
    AnnG мерси а знаеш ли все пак и как се казва? а ако намериш някое линкче драсни го тук

пак съм аз
    Guest
    разбрах как се казва това което търся - mp3 hit collection

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=749364#749364

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми