- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- moje li da se zabremenee kogato....
taka vapros4eto mi e moje li da se zabremenee kogato nqkoi ti se izprazni v ustata, pri gyltane na sperma? dokolkoto sam 4uvala ne moje no ako moje nqkoi po kompetenten da otgovori...pls![]()
Храносмилателната система не е свързана с половата такава, следователно няма начин да забременееш.
Много правилно казано =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
Ти явни си пропуснал/а часовете по биология
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Xa-xa-xa tova nqkakav vic li beshe ili?!?Estestveno,che ne moje.Ti ili nesht qko se bazikash ili si mnogo zabludena...
![]()
![]()
![]()
е като видя някакъв такъв въпрос си се чудя и на себе си,защо никога не съм си го задавала
С какво повече са надарени тези който си го задават
![]()
НЕ се забременява !!!!!!!!!!! Можеш да гълташ колкото ти сърце иска!
2 т. от правилника. Бан на профил
да бе... забременяваш през устата и раждаш през носа. ти не знаеше лишантави хора ей...
2т.системно.
зависи от това колко сперма си глътнала
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Като е повече, спермата приема функциите на киселина, пробива червата и навлиза право в матката. Нали?
да разбира се
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Първоначално написано от PR0
![]()
![]()
![]()
и от мен честито
![]()
Честито и от меняПървоначално написано от missito_
И да го кръстиш на мен ако е момче![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
хахаха много сте ми странни бе...давате някой да ви свърши в устата, а не знаете дали мжое да се забременеее...тцтцц на 6 ли си ?Първоначално написано от {Beb4e}
Maleee gorkata mani bazika skupa ama hoi po-nai burziq nachin na ginekolog,shtoto 98% ot jenite sa zabremenqlo prez ustata!!!!Sled tova razjdat bliznaci povecheto ednoto izliza prez ednoto uho drugoto prez drugoto!!!!![]()
![]()
![]()
Винаго има опасТност![]()
МОЖЕ !!!!!!!! Раждането е много трудно защото ако бебето е с по голяма глава направо ще ти избие зъбите !!!! Една приятелка така роди и сега е със изкуствени зъби !!!Първоначално написано от {Beb4e}
ахахах тва е смешен въпрос е... естествено че неможе кви са тия глупости матката да не ти е в устата...
BREMENNA SI ESESTVENO BEBETO 6E IZLEZE PREZ NOSA! 4ESTITO AMA POSLE TRQQ SI PRISAJDA6 NOV NOS
Няма опасност да забременееш. Спермата ще попадне в храносмилателната система. Няма как да забременееш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Spored vas za6to prostitutkite nikoga ne zabolqvat ot osteoporoza?
za6toto v spermata ima vitamini]
![]()
![]()
Ima golqma opasnost taka,4e mu pravi svirki samo s prezervativ ili go karai da te 4uka v u6ite...tam nqma opasnost,za6toto 6te ti vleze prez ednoto uho i 6ti izleze prez drugoto i sledovatelno nqma da ti se izhvyrli v mozyka!
Орално .. не обаче ... анално може![]()
Разбира се, че няма опасност![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Chestito ve4e si bremenna ahahaha Samo ne vijdam 6tom kato prez ustata si zabremenqla kak 6te go rajda6 pak ot tam li ??![]()