.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Crazy^Enamoured
    Guest

porednie nepodhodq6t

оф незнам..в4ера бях на басеина..и там видях 1 мом4е което ми е мн симпати4но от отдажна..и тои ми се усмихва6е ..намига6е ми..и разбрах 4е и на него не сам му безразли4на..ве4ерта тои е намерил номера ми и ми са обади...а преди това аз бях казала на сестра ми за него и тя ми каза 4е тои иска само да ме прекара..и говорихме си с него..и аз го питах длаи е верно 4е иска само да ме наебе и тои отри4а6е..и по думите му ли4е6е 4е не иска само секс от мене...оба4е има 1 проблем тои е на 23 а аз сам на 14 и тои търси сериозна вразка... а аз незнам дали ам готожа о6те за толкожа сеиозна вразка какжато тои иска..плс помогнете ми

Мега фен
    Мъж, който казва, че иска сериозна връзка с толкова малко момиче:
    1. Педофил е, което означава, че е психически ненормален.
    2. Лъже.

aS73r1kS
    Guest
    vie ludi li ste kvi ste wee toi na 24 li kolko be6e ti na 14 khqhqhq 4e toi misli da te ..... i da te zahvarli kak moje da ste tolkova prosti we maammu

Не е ли "леко" големичък за теб-цели 9 години ви е разликата...Все пак,той е на съвсем друг акъл от твоя.

Цитирай Първоначално написано от Crazy^Enamoured
    ..и аз го питах длаи е верно 4е иска само да ме наебе и тои отри4а6е..и по думите му ли4е6е 4е не иска само секс от мене...оба4е има 1 проблем тои е на 23 а аз сам на 14 и тои търси сериозна вразка... а аз незнам дали ам готожа о6те за толкожа сеиозна вразка какжато тои иска..плс помогнете ми
    Ами ти кво очакваш да ти отговори?"Да,само ще те наеба и ще те зарежа."???Много ясно,че дори да си го мисли няма да ти го каже и ще отрича.Не иска САМО секс,ама иска секс,а ти казваш,че не знаеш дали си готова,което означава,че не си готова,така,че по-добре си намери някое готино момче около твоята възраст.А и как може по думите му да личи,че не иска само секс от тебе???Той много ясно,че щи ти прави "мили очички",докато не му пуснеш.Ех,колко наивни момичета има...

Фен
    Град
    In your nightmares
    Подкрепям сестра ти... заеби го тоя! Колко момчета има на твоята възраст, баш с тоя ли се захфана... тцтц..
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: porednie nepodhodq6t

Цитирай Първоначално написано от Crazy^Enamoured
    оф незнам..в4ера бях на басеина..и там видях 1 мом4е което ми е мн симпати4но от отдажна..и тои ми се усмихва6е ..намига6е ми..и разбрах 4е и на него не сам му безразли4на..ве4ерта тои е намерил номера ми и ми са обади...а преди това аз бях казала на сестра ми за него и тя ми каза 4е тои иска само да ме прекара..и говорихме си с него..и аз го питах длаи е верно 4е иска само да ме наебе и тои отри4а6е..и по думите му ли4е6е 4е не иска само секс от мене...оба4е има 1 проблем тои е на 23 а аз сам на 14 и тои търси сериозна вразка... а аз незнам дали ам готожа о6те за толкожа сеиозна вразка какжато тои иска..плс помогнете ми

ООООО ЕБАХ МУ МАЙКАТА....ПИСНА МИ ОТ ТАКИВА ДЕТО МИСЛЯТ ЧЕ АКТО СА НА 14 А ТОЙ НА 200 ШЕ Е НАЙЙЙЙЙ ЯКАТА ВРЪЗКА....
    ЗЕМЕТЕ ПОРАСНЕТЕ БЕ

Град
    OK1
    Малките деца, спират да пипат горещата печка, когато се опарят на нея!
    Любовта е да откраднеш живота от смъртта!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ахахахах е много ясно че като си го попитала дали иска да те наебе само, ще отрече.Глупаво е било да го питаш.
    Според мен не трябва да се занимваш с него,защото хем ти е доста големичък и наистина ще иска нещо повече от целувки,хем и търси сериозна връзка,а ти каваш че не си готова за такава връзка
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Разликата между вас е голяма и със сигурност ще ви създава проблеми.Освне тва ти не го познаваш!За каква сериозна връзка си тръгнала да говориш със момче на 23 ,което ти е намигнало на басейна и за което собствената ти сестра ти е казала какви са му намеренията?Вземи си намери някое наборче и го опознай като хората,преди да почнеш да мислиш за сериозна връзка.

И аз съм на мнението на сестра ти един мъж на 23 едва ли от един басейн ще реши че ти ще си му сериозната приятелка

Фен
    Град
    Пазарджик
    Да, да аз съм Дядо Коледа. И ти си мислиш, че няма да минеш под сабята ли... Той на 23 ти на 14...ще има джиджи-биджи
    Любовта е по-силна от всичко

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от NeNo_pz
    Да, да аз съм Дядо Коледа. И ти си мислиш, че няма да минеш под сабята ли... Той на 23 ти на 14...ще има джиджи-биджи
    Заеби бате немам думи вече....сяка 10 тема с некви такива истории и накрая има едно разревано момиче дето разбираш ли е прецакано от тоя батко че е разбрала че си има друга....има случай в които той е с нея тя разбира че има друга а разбираш ли той е и женен леле.....

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Вие па кво я нападнахте.Може и да е свестен пича.Но само щи кажа да го опознаеш преди да действаш щото на сляпо е супер тъпо

Град
    PHOENIX, ARIZONA
    Е то баси пича дето ше е да ти каже да искам да сме заедно да те нае*а един път и да те отрежа ! хаахха ПРОТИВ тия тъпи връзки кфо е тва аз съм на 12 а той на 24 и сме като един за друг ае къш.. и аз искам да имам приятелка на 38 ама още не съм си намерил дали да не се самоубия ?
    Но аз пак съм по готин.. не се залъгвай аз пак съм по готин.. и да се скъсаш аз пак съм по готин.. ДОРИ И ДА УМРА ПАК ЩЕ БЪДА ПО ГОТИН!! )))

Мега фен Аватара на iiirish
    тоя определено лъже. каквито и да са ти симпатиите към него най-добре просто ги зарежи и забий някое наборче определено ще ти е по-яко

Мега фен Аватара на iiirish
    а и още нещо!
    НИКОЙ НОРМАЛЕН НЯМА ДА ТИ КАЖЕ В ЛИЦЕТО ОЩЕ ПРИ ПЪРВИЯ РАЗГОВОР, ЧЕ ИСКА ДА ТЕ НАЕБЕ!!!

тряя да е ебахти тъпака...

Аве ти чуваш ли се та той е на 23...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен, не се занимавай с него ако не искаш да страдаш.
    Успех.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    веднага го заеби... щот те ебава яката.
    бду ти да не би да очакваш, че ще ти каже, че наистина иска да те прекара?
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си