.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Един познат
    Guest

За вече какво става

Ми харесал съм си 1 момиче даже онзи ден се целунахме няколко пъти, но тя се даржи някакси гадно ли нз как да се изразя. Какво уж всичко си върви по вода и тя се държи все едно нищо не е станало
    Просто много го харесвам това момиче.... но тя по някъкъв начин се опитва да не ми обръща внимание.
    Вчера пак я поканих да излезнем да се видим и тя ми каза, че не можела, щяла да пътува и както така се държи странно и отвреме на време си прави свалките, но нз просто съм много объркан, но ацки много я харесвам, ацки и нз какво да правя

Guest

Незнам какво става вече :(

Цитирай Първоначално написано от Един познат
    Ми харесал съм си 1 момиче даже онзи ден се целунахме няколко пъти, но тя се даржи някакси гадно ли нз как да се изразя. Какво уж всичко си върви по вода и тя се държи все едно нищо не е станало
    Просто много го харесвам това момиче.... но тя по някъкъв начин се опитва да не ми обръща внимание.
    Вчера пак я поканих да излезнем да се видим и тя ми каза, че не можела, щяла да пътува и както така се държи странно и отвреме на време си прави свалките, но нз просто съм много объркан, но ацки много я харесвам, ацки и нз какво да правя

Мега фен
    Прави си ташак с теб.

Някой познат
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Прави си ташак с теб.
    Какво имаш в предвид, че не ме харесва само се еба с мене

ПП и много ме успокой

Мега фен
    Съжалявам...гадно е, но така изглежда. Може би просто иска да флиртува и да се целува с някого. По думите ти не показва чувства.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: За вече какво става

Цитирай Първоначално написано от Един познат
    батка ако иситнски те обичаше щеше да ти го покаже смисал че ако и тя искаше да стане нещо м-у вас щеше да ти го покаже....или и харесва как се целуваш или се фука пред някой или те използва за да кара някое бивше да ревнува от това че са дефакто е с друг....

За да те отбягва напълно умишлено и да не иска да става нищо мисля че не е туко така случайно

Фен
    Град
    Пазарджик
    На днешно време повечето момичета са такива
    Любовта е по-силна от всичко

I spored men prosto se e pozabavlqvala na tvoi grub.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Mdaa... i az mislq 4e se zabavlqva s tebe! Ne si struva da ti4a6 sled neq, ama vse pak da znae6 4e tva deto vsi4ki momi4eta sa takiva sa palni gluposti!!! Zavisi si ot 4oveka!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Е има и друг вариянт все пак,не знаем какво е момичето ,понякога хората не показват какви са всъщност...може да е човек който не показва чувствата си,може би и трябва време да се осъзнае че няма вечно да стои при мама и тате,може и да е стеснителна и да не иска да си изкараш погрешно мнение,не знам точно какво!Бог знае какво се върти в главата и,според мен трябва да поговорите!Или да чакаш...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Мега фен Аватара на iiirish
    е, не винаги става вълшебството щом ти обичаш и теб да те обичат, но спокойно! ще намериш друго момиче, което ще харесваш мн повече и може би дори ще я обчаш

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ima 2 varianta:
    1.razigrava te
    2, pravi se na nedostupna s cel da hlutne6 po neq o6te pove4e
    i vse pak tova e tipi4no mujko povedenie
    moq nevinnost i greh.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове