- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е че за всеки влак си има пътници?
Да се надяваме че за всеки влак си има пътници
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Наистина любовта е за всеки и рано или късно ще намериш подходящ човек.
Фразата: "За всеки влак си има пътници." е напълно вярна.![]()
Абе то хубавите наща стават бавно и неочаквано, така че не се отказвай и ако си дадеш почивка с търсенето, повярвай ми зайчето ще изскочи от шапката![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Предполагам си гледал рекламата на Спрайт,нали![]()
Така че недей да показваш,че си отчаян.Просто си дай малко почивкаи ще видиш,че ще намериш момиче за теб.Прави се на непукист.А и си на 20,не на 70Има време.Спокойно!
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
еми то тва е същата фраза,но казана с други думиПървоначално написано от Sneijder
![]()
иначе.. спокойно бе мацкапонякога е по-добре да си без приятел известно време (при тебе може и да е малко повечко) и след като дойде Той да му се отдадеш изцяло
А той ще дойде повярвай ми
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ако говориш на мен да ти кажа.Да,наскоро дойде "моят влак".....или поне така си мислех.Обаче се оказа несподелена любов.Въпреки това още имам съмнения и тичам след "този влак".Обаче както е тръгнало май няма да го догоня.Първоначално написано от Sarabi*
Иначе и аз вярвам на фразата "За всеки влак си има пътници." Само да не съм на много крайна спирка и този влак да не вземе да дойде с много голямо закъснение.
Първоначално написано от DeSiTo0o
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!