.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Вярно ли е че за всеки влак си има пътници?

Пускам тази тема защото от известно време насам съм напълно отчаяна ...Проблемът е че си нямам гадже,а много искам да има,но просто явно не съм срещнала подходящия човек...Искам да ви попитам според вас вярно ли е че за всеки влак си има пътници-т.е. че любовта е за всеки??В последно време все повече и повече се убеждавам че не е така-а именно защото не мога да си намеря приятел

спокоино има много риба в морето и определено за вскиго си има някои

Фен
    Град
    In your nightmares
    Цитирай Първоначално написано от Sneijder
    спокоино има много риба в морето и определено за вскиго си има някои
    Ахъ
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Еми като всеки влак - има известни закъснения, такаче няма страшно
    Don't hate me, I'm just blind.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами престани да си мислиш,че няма да намериш любовта,не го превръщай в фикс идея и ще видиш,че скоро ще я срещнеш!хубавите неща стават,когато най-малко ги очакваме!!
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Mislq che ima... nadqvam se da e taka Hubavite neshta se sluchvat kogato nai-malko ochakvash! V tova sam sigurna!!! Taka che mila ne se pritesnqvai... dokato doide tvoeto momche... se zabavlqvai i ne go prevrashtai vav fiks-ideq, zashtoto shte napravish mn bezmisleni i napalno izlishni greshki i zashtoto shte si zagubish mn vreme vmesto da si jiveesh i da se zabavlqvash na max Tova che si bez priqtel ne znachi che ne mojesh da se zabavlqvas i da ti e hubavo!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Estestveno 4e za vseki vlak si ima putnici!
    Ogledai se dobre i 6te vidi6...jeni ili muje koito nikoi ne gi haresva,sa si namerili partnior v jivota.
    4e za6to i ti da ne si nameri6 gadje?Ne trqbva da se ot4aiva6,6te si nameri6 gadje.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

I az sam v su6toto polojenie spokoino vsi4ko 6te se naredi.Moje da ne e druata sedmica mesec ili godina no vse pak 6te se opravi.SPOKOINO.
    Mira bien, todo va mal y todo est

Guest
    ako si tragnala na lov za maje estestveno 4e nqma da si nameri6 iz4akai malko i mom4eto samo 6te se poqvi

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Колкото и да мразя тази фраза,СЕ НЯКОГА ШЕ СИ НАМЕРИШ...
    Любовта е там където най млако очакваш....вискоч е въпрос на ШАНС и на късмет....когато намериш подфходящия човке сама ще разбереш и ще си щастлива с него
    За всичко си има време

Фен
    Град
    Пазарджик
    На влака ми му се откачи единият вагон
    Любовта е по-силна от всичко

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    ...когато намериш подфходящия човке сама ще разбереш и ще си щастлива с него
    haha tova mi haresa
    a ina4e po temata-spoko ne se ot4aivai, za vsi4ko si ima vreme v toq jivot
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Napulno vqrno e. Za vseki chovek na tazi zemq ima polovinka, koqto da go obicha i toj da obicha. Nikoga ne trqbva dagubim vqrata, che shte sreshtem podhodqshtiq chovek. I kakto veche ti kazaha, vseki vlak ima izvestni zakusneniq, taka che pochakai malko.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Да верно ,че всеки влак си има пътници !Твоят влак може да има закъснение!
    Пък и ти на колко си години?

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Guest
    Аз моят влак го чакам вече 20 години.
    Момче съм.

Мега фен Аватара на iiirish
    и аз преди време смятах, че при мен просто няма да се получи (дори с една приятелка бяхме решили в манастир да ходим ), но Той просто се появи когато най-малко го бях очаквала.
    моят съвет е - не го търси ти, а остави той да те намери! все пак влаковете имат спирки, нали?!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    аз па съм еба си каръка хахаххаа все кат си намеря и нещо се случва мани...но иначе си е вярно де

Фен
    Град
    Burgassssss
    твоя е дереилирал некаде споко ше се опраи (дано ) а по въпроса е лето е малко фитнес стягаш се за 1 месец слагаш една по интересна поличка и се радваш а ако си на морски град още по лесно \/
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    razbira se, 4e e vqrno.ne se ot4aivai.6te doide moment, v koito 6te nameri6 4ovek koito da te oceni i da ti dade lubov!pojelavam ti go
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    аз пък да си призная 4естно не че за моя влак има пътници, явно съм много отчаяна, но...между другото идеята с манастира ми харесва, досега си мислех да обръщам резбата

Град
    PHOENIX, ARIZONA
    Мацка, да ти кажа чесно и аз си нямам приятелка.. ама не се отчайвам не ми трябва да ти кажа.. от момичетата с които съм бил мнооого малко съм обичал само 2 ) така че не си мисли, че като си имаш приятел ще намериш любовта.. Любовта всеки я намира на 18-19 год може и по късно )
    Но аз пак съм по готин.. не се залъгвай аз пак съм по готин.. и да се скъсаш аз пак съм по готин.. ДОРИ И ДА УМРА ПАК ЩЕ БЪДА ПО ГОТИН!! )))

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Dharma
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    ...когато намериш подфходящия човке сама ще разбереш и ще си щастлива с него
    haha tova mi haresa
    a ina4e po temata-spoko ne se ot4aivai, za vsi4ko si ima vreme v toq jivot
    Стават и грешки

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    твоя е дереилирал некаде споко ше се опраи (дано ) а по въпроса е лето е малко фитнес стягаш се за 1 месец слагаш една по интересна поличка и се радваш а ако си на морски град още по лесно \/
    да бе що па да става курва хахаххахах ей начи много ме кефат мадамки кат тебе дет се праат на ефектни с полата тип "на*еби ме" лелееее СМЕХ СМЕХ.Леко само някой дядо да не ти се кацне ЛЕЛЕЕЕЕ хаххахаххахаххахахха направи ми велик смях

Фен
    Град
    Burgassssss
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    да бе що па да става курва хахаххахах ей начи много ме кефат мадамки кат тебе дет се праат на ефектни с полата тип "на*еби ме" лелееее СМЕХ СМЕХ.Леко само някой дядо да не ти се кацне ЛЕЛЕЕЕЕ хаххахаххахаххахахха направи ми велик смях
    аз съм момче ве ше се сърдя вече.... и обяснявам как ме лъжат мене
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

wlaka

Emi machko spoxo ne se otchaiwai i az sym taka . .. i az chakam moq wlak .. nesto go nqma znachi sigorno sym ot poslednite spirki no sym sigoren che she doide i ti she go namerish samo ne byrzai sichko s wremeto si )) inache uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си