.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

kak da si sloja podpis?

pls kajete mi 4e sam ot dneska nova i nz ni6to
    malka i sladka intriga,az umeq 4arovno da namigam.Ni6to 4udno 4e hlatna po mene.Imam stil,koito tq ne vladee.Az obi4am vkusa na skandala-az hilqdi sarca sam predala

[b]Ами значи ако си си избрала картинка в нета,правиш така:[img]линка към картинката[/img].Но ако искаш да си сложиш от твоите картинки влизаш в http://imageshack.us/ и от там си избираш картинката и ще ти даде линк.А и за бравих да ти кажа че линка не трябва да завършва на цифри!айде късмет

uyuj

ni6to ne razbrah
    malka i sladka intriga,az umeq 4arovno da namigam.Ni6to 4udno 4e hlatna po mene.Imam stil,koito tq ne vladee.Az obi4am vkusa na skandala-az hilqdi sarca sam predala

[b][i]Офф...гледай сега:значи предполагам че явно искаш да си сложиш от твоите картинки.влизаш в http://imageshack.us/ и си избираш каритнка и после натискаш HOST IT и ще ти дадат линк и след това отиваш в профила и там,където пише подпис пишеш така:[img]линка към картинката[/img].
    Дано си разбрала вече

uhg

abe posle mi izlizat mn ne6ta kvo da natisna be!?

yhi

4aki da vida dali stana

yy

rtry

grf

nqkoi ima li da mi obqsni po hubavo?

Все пак е хубаво и малко мозък да имаш за да го направиш , пък и не си запитала въпросът си хубаво !
    Искаш да сложиш картинка на подписа си така ли ?
    Отиваш www.data.bg Цъкаш там където съм сложил с червено >>

"BROWSE" след което това което искаш да ти е на подпис го слагаш на декстопа с име което знаеш , даваш BROWSE и цъкаш на името на картинката ти за подпис , и даваш "ДОБАВИ" след което чакаш да ти се качи , цъкаш върху скрийна и копираш линк-а от горе.
    Идваш в форума , даваш в профила си там където пише подпис и правиш следното и пишеш следното .

(без "Г" го слагам за да видиш .. (ТОВА Е ПРИМЕР .. )и даваш запази , или обнови и вече си с такъв подпис , не вярвам някой да ти го обясни по-подробно , дано си ме разбрала.!

mi az sa 6e se probvam i dano da stane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си