- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вие какво правите?
аз съм момиче та да питам-махате ли си космите дето са в задника вътре-има една такава ивица и как
Ми аз лично не си ги махам, пък и не се бръсна изобщо. Приятелят ми така ме харесва![]()
Първоначално написано от суперGIRL
а под мишниците ?
2т.системно.
никъде ли не ги махаШ бе???Първоначално написано от Napushen_Buhal
![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Мисля че това е лична хигиена а не дали приятелят ти така си те харесва... а сега лято.. пот ужасПървоначално написано от суперGIRL
![]()
Той ли каза така или ти сама стигна до извода?Първоначално написано от суперGIRL
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Навсякъде си ги махам бе хорасамо около "женския полов орган" си стоят
![]()
Еми епилирвам се с епилатор.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Otzad v guza?!?!?!?!?!Първоначално написано от Chiana
![]()
Да може и със самобрасначка или слагаш восък, една хартия и дърпаиако искаш инструкции повече виж Дюс Бигалоу първата част
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
със самобрасначката ги махам,аз навсякаде се епилирам,само там със самобръсначката.
kak 6e si navre6 epilator v zadnika?!?!?![]()
С мерак и силна воля![]()
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
баси ужаса-аз епилатор под мишниците едвам изтрайвам пък да си го навра в гъза-ее тва си е.........
Момичето освен да си даде кординатите все някои ще се навие и ще отиде да зимислят нещо по въпроса![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Първоначално написано от girlpower
Е не отзад в гз я! То кой човек има косми в гз??? Нз аз не съм виждала.Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
Аз мислех, че става въпрос за долната вътрешна страна на бедрата. То ако си махаш космите на задника може да ти излезе киста и да те оперират..
![]()
тва не го знаехПървоначално написано от Chiana
![]()
получава се когато косми се обърнат и това нещо се получава като топка и гноясва предполагам и трябва да се изреже.Първоначално написано от CRaZy_IKT
![]()