- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как разбирате,че не ви обича и как го преодолявате
Искам да попитам хората от тук,който са се влюбвали истински и най вече тези,който са преживели несподелена любов как разбирате че този човек,когото обичате не изпитва същото към вас и как преодолявате мисълта че въпреки всичко човека има няакакви чувсва към вас.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Обикновено става така че на нея не и пука за мене и аз дъъълго имам чуства към нея и само за нея мисля къде е сега с кой е какво прави и т.н...![]()
Ами то си личи,когато някой не изпитва нищо към теб...По държанието му,по начина,по който те гледа и ти говори...По всичко си личи!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Това се усещя!Няма определени признаци...Просто си личи когато някой ти отделя специално внимание,гледа те по особен начин и т.н. и когато някой се държи с теб просто учтиво и хладен във общуването си с теб
А когато ти се струва че се държи по-специално с теб,но казва че е само с приятелски чувства???
тогава има две възможности:
или ти толкова мн искаш той да изпитва нещо по-специлно и започваш да си въобразяваш някой работи...
... или той не смее да признае чувствата си
помисли над първото
ne go preodolqvam..ina4e si li4i po povedenieto i po na4ina po koito se durji s teb
moq nevinnost i greh.....
Както винаги "нека си останем само приятели" и това е
като се пита се разбира, а иначе майната му явно щом не изпитва същото и ти си се бъркал/а
Don't hate me, I'm just blind.