.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: hair stimulant

Hybrid View

gostenka
    Guest

hair stimulant

a we hora predi okolo 1 godina si kupih toq stimulant na Ikarov za kosa. polzvah go 2-3 puti ama mi sse vidq4e nqma efekt i sprqh. sa sum navita pak da se probvam ama nz dali tva moito o6te moga da go polzvam 6toto pi6e 4e e preporu4itelno da se polzva do 60 dni sled otvarqne. ta pitam dalie razumno dasi polzvam moeto ili da si kupq novo? i drugo - ako nqkoi go e polzval po-uporito ot men da mi kaje dali ima nqkakuv efekt, dali izob6to da si capam kosata.
    10x

gostenka
    Guest
    zabravih da kaja 4e o6te si e v srok na godnost

Мега фен
    Срокът на годност важи, ако продуктът не е отварян и е държан на подходяща температура. В упътването трябва да пише до колко време след отваряне е годно.

gostenka
    Guest
    to pi6e 4e e preporu4itelno da se izpolzva 60 dni sled otvarqne

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Не би трябвало да има проблем да го ползваш, защото това са масла, но аз бих си взела нов на твое място . На мен лично страшно ми помага, но аз си го ползвам редовно от сигурно 3 години и повече. Косата ми е много жива независимо, че я тртирам с преси, маши, ролки и тнн. От 1-5 пъти ........ ти какъв резултат изобщо очакваш? Трябва си постоянство както при всички маски. Аз не ползвам само това, ами и най-различни други, но този на Икаров е много подходящ за изтощени коси.

Guest
    ot kade si go kupuvate tozi stimulant i za kakvo slu4i toi? kolko pari struva?

gostenka
    Guest
    ami na mene mi trqbva za da mi porasne po burzo kosata - n duljina. ina4e mi e mnogo zdrava, nqmam problemi. ma samo s taq pusta duljina. stava li za tva???

gostenka
    Guest
    mi butil4ica s eteri4ni masla, i podhranva kosata, kato olio e . struva mai max 2.50, ama ne si spomnqm to4no

Цитирай Първоначално написано от gostenka
    mi butil4ica s eteri4ni masla, i podhranva kosata, kato olio e . struva mai max 2.50, ama ne si spomnqm to4no
    zna4i moje da se nameri po aptekite
    BOG e LiUbOv !!!

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цената зависи от размера на оаковката ..... голямата е 4. 50 някъде.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gostenka
    to pi6e 4e e preporu4itelno da se izpolzva 60 dni sled otvarqne
    Тогава защо питаш?

gostenka
    Guest
    pitam ako go izpolzvam vupreki tva dali 6te ima nqkuv obraten efect.
    a pomagali naistina za uduljavane na kosata? ne mi e problem da si kupq novo, ama da znam dali 6te deistva

Guest
    a az da vi popitam ne vi li se omaznqvat kosite ot tezi eteri4ni masla? moita e mn mazna i se 4udq kakvo da pravq s neq iskami se da q otreja ve4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си