- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- mn mn vajno za men
mom4eta i momi4eta kakav ten trqbva da ima protivopolojniq pol 4e da go haresvate:bql ili 6okoladov?
dnes pusnah edna teme,no iskam o6te otgovori i vi pra6tam linka da mi otgovorite tezi koito ne sa q videli http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=44489
BOG e LiUbOv !!!
Ne xaresvam da e kato sirene no ne i kato mangal4e![]()
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
аз не знам какво харесвам
просто когато харесвам някой го харесвам
не си казвам ей са ше си падна по него
пък за тена ВЪОБЩЕ НЕ МИ ДРЕМЕ
глупости пишете...
Негрите ми харесват, но не прекалено черни...по-скоро мулати. Мъжът не трябва да е чисто бял, което за жената е много красиво, а трябва да е леко по-тъмен.
Ами май някой по нагоре спомена нещо подобно,но и аз ще го кажа:харесвам едно момче като цяло,в смисълне го харесвам по определени черти,впечатляваме с всичко.може да е с какъвто и да е тен,няма само заради тенма да ми хареса.
ако става въпрос само за тен предпочитам такъв да има ,но да не е прекалено много( пример: да е черна като въглен или нещо от рода)белите момича може би не са ...толкова...превликателни предпочитам леко чоко (лично мнение мн ясно)![]()
Be Cool !!! Be Happy!!!Be Strong!!!This Is Your LiFe Do Everything You Want!!!
Аз предпочитам не с много тен да са черни като циганки или пък такиа дето нямат и са бели като млеко обичам средни с нормален тен леко кафяв
Примерно аз се харесвам с тен, според мен изглежда sexy![]()
Не харесвам много тъмна кожа, нито пък твърде бяла.
Макар, че има хора, на които бялата кожа им "стои" перфектно.
Не обичам сиренца![]()
ам нито много черни кат катран нито бели кат сирене пък и аз харесвам човека не заради тена муаз лично си имам тен
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
И при мен е така.Първоначално написано от forrzi
![]()