.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Link:[18+]Аутопсия на извънзенмо.Истина или....

Филмчето има претенции да е автентично.Заснето е 1947г.Без звук и естествено черно бял филм.Не го препоръчвам за хора със слаби нерви.
    Ето го и него

Според мен от западняците и техните лъжи край нема(американците)
    2 т. системно

Супер фен
    Смех бате.

Мега фен
    Съществата от други светове НЕ са хуманоиди! Дори е възможно хората да не могат да усетят присъствието им със сетивата си.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Точно за този материал и аз смятам че си е фалш!БТВ днес в"24 часа " има точно статия за НЛОтата и т.н. пишеше нещо от сорта -че в месеца се засичат около 500 НЛОта а средно на ден по 17.Статията е интересна,който има желание може да потърси и да прочете.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    софия
    зашо пък да не е.... аз съм сигурен че не сме сами.....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    То тва е ясно, но тия снимки горе са мега смешни и нагласени.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Съществата от други светове НЕ са хуманоиди! Дори е възможно хората да не могат да усетят присъствието им със сетивата си.
    хахах
    да ти кажа във вселената има хиляди планети и възножността да бъдат хуманоиди е съвсем реална ,освем това хуманоидите са се утвърдили като доминиращ вид във звената.Като не разбираш много много от астрономия замълчи
    2 т. системно

Мега фен
    А когато е нямало хора, на Земята са властвали най-силните и големи същества. И динозаврите са били утвърдени, просто са измрели по случайно стечение на обстоятелствата.

Говоря във висшата евюционна верига.
    2 т. системно

Защо да са хуманоиди. Може да са магнитни полета. Може дори ние да сме градивна частица на нещо огромно, както атома е градивна частица на телата ни. А може всеки един атом около нас и от нас да е една отделна и независима вселена.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb

и аз съм на мнение, че определено не сме сами, но ... тези снимки отгоре са..много жалка постановка...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Аз тледах филма Alien Autopsy: Fact or Fiction.Според мен е невъзможно извънземи същества да приличат на хората. Това, че извънземините трябва да приличат на хората е измислица. Хората си мислят, че щом е интелигенто съществото, то задължително трябва да прилича на тях. Според сниманото същество е момиче (човек) със страшно много болести, което е починало и това е сниманата и аутопсия. А впоследствие на някоя филмова компания и е хрумнало, да направи пари и твърди, че това е филм с извънземно.
    11 tochka deaktiven profil.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Аз тледах филма Alien Autopsy: Fact or Fiction.Според мен е невъзможно извънземи същества да приличат на хората. Това, че извънземините трябва да приличат на хората е измислица. Хората си мислят, че щом е интелигенто съществото, то задължително трябва да прилича на тях. Според сниманото същество е момиче (човек) със страшно много болести, което е починало и това е сниманата и аутопсия. А впоследствие на някоя филмова компания и е хрумнало, да направи пари и твърди, че това е филм с извънземно.
    Абе кво момиче бе, виж му главата и очите на това нещо... незнам за такива болести аз... може би е от радиацията на някоя атомна бомба...
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb

и аз съм на мнение, че определено не сме сами, но ... тези снимки отгоре са..много жалка постановка...
    Аз съм на същото мнение.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен, това на филмчето не е извънземно, а човек, болен от една много рядка болест, на която не мога да се сетя името в момента.

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Защо да са хуманоиди. Може да са магнитни полета. Може дори ние да сме градивна частица на нещо огромно, както атома е градивна частица на телата ни. А може всеки един атом около нас и от нас да е една отделна и независима вселена.
    Само да кажа ,че атома не е най-малката чатица
    има фотони ,глюкциди , както и още около 300 по-малко елемента от атома ,които се намират в космоса.
    2 т. системно

Forslor
    Guest
    Точно същия филм го даваха по Дискавъри като един пример за масова манипулация и всяване на излишен страх у хората. Незнам колко от вас са обърнали внимание на аутопсиращия (по-точно начина по който протича аутопсията) - ами ще ме извинявате ама то все едно обезкостява и транжира месо в някоя фабрика за месни продукти от НЛО. Реже където му падне не спазва никаква последователност в аутопсирането ТРАГЕДИЯ. Пък да неговорим за останалите аматьорски декори - Поне като ще правят фейк да изпипват нещата .

Цитирай Първоначално написано от scorpiass
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Само да кажа ,че атома не е най-малката чатица
    има фотони ,глюкциди , както и още около 300 по-малко елемента от атома ,които се намират в космоса.
    А се предполага, че има и по-малки.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Аз мисля че има извънземни!...даже искам да се срещна с такова

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Хубав монтаж

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Град
    Compton
    prav si bate sorry za kirilicita ma nqq drugo

Това са пълни глупости. Гледах клипа - 60 МВ глупости. Някой се е изгаврил...
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

ATAKABG
    Guest
    Аз съм почти сигурен,че извънземните изобщо не приличат на хора,нито пък са зелени човечета. Може да имат някаква форма,която ние дори да не можем да видим или усетим. И не знам защо се смята,че щом няма кислород на Марс и другите планети,не можело да има други форми на живот. Ами ако не дишат с кислород? Ами ако изобщо не дишат,а живеят по някакъв друг,непознат за нашата наука начин?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си