- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Link:[18+]Аутопсия на извънзенмо.Истина или....
Филмчето има претенции да е автентично.Заснето е 1947г.Без звук и естествено черно бял филм.Не го препоръчвам за хора със слаби нерви.
Ето го и него
Според мен от западняците и техните лъжи край нема(американците)
2 т. системно
Смех бате.
Съществата от други светове НЕ са хуманоиди! Дори е възможно хората да не могат да усетят присъствието им със сетивата си.
Точно за този материал и аз смятам че си е фалш!БТВ днес в"24 часа " има точно статия за НЛОтата и т.н. пишеше нещо от сорта -че в месеца се засичат около 500 НЛОта а средно на ден по 17.Статията е интересна,който има желание може да потърси и да прочете.
2 т. от правилника. Бан на профил
зашо пък да не е.... аз съм сигурен че не сме сами.....![]()
То тва е ясно, но тия снимки горе са мега смешни и нагласени.Първоначално написано от PLAMENKO
хахахПървоначално написано от `Death`Whore`
да ти кажа във вселената има хиляди планети и възножността да бъдат хуманоиди е съвсем реална ,освем това хуманоидите са се утвърдили като доминиращ вид във звената.Като не разбираш много много от астрономия замълчи![]()
![]()
2 т. системно
А когато е нямало хора, на Земята са властвали най-силните и големи същества. И динозаврите са били утвърдени, просто са измрели по случайно стечение на обстоятелствата.
Говоря във висшата евюционна верига.
2 т. системно
Защо да са хуманоиди. Може да са магнитни полета. Може дори ние да сме градивна частица на нещо огромно, както атома е градивна частица на телата ни. А може всеки един атом около нас и от нас да е една отделна и независима вселена.
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
и аз съм на мнение, че определено не сме сами, но ... тези снимки отгоре са..много жалка постановка...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз тледах филма Alien Autopsy: Fact or Fiction.Според мен е невъзможно извънземи същества да приличат на хората. Това, че извънземините трябва да приличат на хората е измислица. Хората си мислят, че щом е интелигенто съществото, то задължително трябва да прилича на тях. Според сниманото същество е момиче (човек) със страшно много болести, което е починало и това е сниманата и аутопсия. А впоследствие на някоя филмова компания и е хрумнало, да направи пари и твърди, че това е филм с извънземно.
11 tochka deaktiven profil.
Абе кво момиче бе, виж му главата и очите на това нещо... незнам за такива болести аз...Първоначално написано от Mo6no
може би е от радиацията на някоя атомна бомба...
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Според мен, това на филмчето не е извънземно, а човек, болен от една много рядка болест, на която не мога да се сетя името в момента.![]()
Само да кажа ,че атома не е най-малката чатицаПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
има фотони ,глюкциди , както и още около 300 по-малко елемента от атома ,които се намират в космоса.
2 т. системно
Точно същия филм го даваха по Дискавъри като един пример за масова манипулация и всяване на излишен страх у хората. Незнам колко от вас са обърнали внимание на аутопсиращия (по-точно начина по който протича аутопсията) - ами ще ме извинявате ама то все едно обезкостява и транжира месо в някоя фабрика за месни продукти от НЛО. Реже където му падне не спазва никаква последователност в аутопсирането ТРАГЕДИЯ. Пък да неговорим за останалите аматьорски декори- Поне като ще правят фейк да изпипват нещата .
А се предполага, че има и по-малки.Първоначално написано от scorpiass
Аз мисля че има извънземни!...даже искам да се срещна с такова![]()
Хубав монтаж![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
prav si bateПървоначално написано от PLAMENKO
sorry za kirilicita ma nqq drugo
Това са пълни глупости. Гледах клипа - 60 МВ глупости. Някой се е изгаврил...
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Аз съм почти сигурен,че извънземните изобщо не приличат на хора,нито пък са зелени човечета. Може да имат някаква форма,която ние дори да не можем да видим или усетим. И не знам защо се смята,че щом няма кислород на Марс и другите планети,не можело да има други форми на живот. Ами ако не дишат с кислород? Ами ако изобщо не дишат,а живеят по някакъв друг,непознат за нашата наука начин?