- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Lubov,prosto haresvane ili privurzanost....
Mislq 4e pisah predi edna temi4ka po slu4eq..Ta haresvah edin barman v zavedenie koeto po4nahme DA posle6tavame redovno s priqtelki,toi otide na moreto da raboti,idva si ot vreme na vreme.Tiq dni si be6e tuk i razbrah 4e go nqma onova 4ustfo koeto kogato mi obru6ta6e pove4e vnimanie .. demek i sq se opitva6e da me svalq,noo ne e su6toto.Na negovoto mqsto ima edin drug barman priqteli sq hubav i vsi4ko ostanalo i dosta puti dokazva 4e me haresva.. a mislq 4e i az ne sum tolko bezrazli4na,oba4e neznam kakvo da pravq ve4e.Sestrata na minaliq barmah mi stana mn dobra priqtelka i na vsi4ko otgore znae6e 4e haresvam brat i pogovorihme i tq mi kaza kup ne6ta koito qvno da me otblusnat -do nqkude toi sam pokaza 4e e takuf kakufto go izkara tq..imam nqkfo 4ustfa no neznaq .. lubov,prosto haresvane ili nqkfa privurzanost e.Dori nz kakvo da o4akvam ot tiq hora.Iskam purviq barman,no imam mn pre4ki za tova.Molq daite nqkukuf savet ili prosto mnenie ,na moe mqsto kakvo bihte napravili?
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..