- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я махна?
Искам първо да се извиня ако темата е била обсъждана и друг път..просто нямам време да преглеждам форума за да търся...
Проблема ми е такъв че все още съм девствена.Имам приятел от 6 месеца и всеки път когато се стигне да правим секс всичко се проваля само заради мене.Страх ме е от болката.. колкото и да съм възбудена постоянно я очаквамм..съответно дърпам се и провалям всичко и нищо не се получава..каде по точно да ида.. за да ми я махнат(гинеколог)къде? чувала съм че слагат упоика и не боли..струва ли нещо.. помогнете ми много ви се моля щото вече направо не издържамм![]()
![]()
Обади се на 0900 44 900 аз ще ти я махна за без пари
Или на Цар Самуил 32
1. Операцията е опасна.
2. След нея няма да можеш да ходиш нормално и няма да можеш да правиш секс няколко месеца.
3. Пак ще те боли, защото си много тясна.
to dali 6te i q mahnat operativno ili pi4a i 6e si butni patkata.. to pak nqq se hodi ot bolka...
В заблуда си. За да си сигурна 100% напий се с водка Флирт, както правят всички подрастващи и няма да има никаква болка, остави се в ръцете на твоя приятел да те накамшичи както той знае и всичко ще е all right.
Ти ли определяш тука във форума кой колко е тесен... ти май си много отворена, а?! =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Търсете на пазара новата ми книга преиздава се за да може да събере повече почитатели за вас тинейджъри !
Принципно девствените момичета са тесни. От това идва част от болката по време на първия път. Не съм чувала за девствена кофа. А ти?
хахахПървоначално написано от БатеЕнчо
да добро решение
![]()
Не, днеска разбрах за тебПървоначално написано от `Death`Whore`
.
Търсете на пазара новата ми книга преиздава се за да може да събере повече почитатели за вас тинейджъри !
ОО, злобен си. Яко!![]()
Ae prosto oshte ne si gotofa...ne si strufa da si naprafish nekfa operaciq po dybre izgubi devstvennosta si s priqtelq si a ne s nekfa tupa operaciq!tfa e moq sufet!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Навремето Силвето като беше на тея години ме пита за подобно нещо и аз с радост и помогнах
На Силвето още й помагамеПървоначално написано от БатеЕнчо
.
На Ивето също пък и на симпатягите от група "Блу хавай" \/
\
/
хаха.. благодаря ви на всички все пак.. май наистина не съм готова все още...
o baby q se otpusni... ne ti trqbvat operacii... zapo4ni da mastrobirash razberi kakvo ti haresva i koe te vazbujda nakarai priqtelq ti da go napravi za da si vazmojno po-vlajna za da ne te boli tolkovahaide mili4ka pi6i kakvo e stanalo
![]()
Love you Kris !!!
Taka i ne razbrahte 4e 90% vsi4ko po vreme na purviq put idva ot psihi4eskata naglasa...i ot faktora vuzrast!Malko sa kusmetliikite deto izob6to ne gi e bolqlo,ama ne sum i 4uval za takiva deto sa umrqli ot bolkata pri purviq im put... taka 4e ili pootloji vuprosnata slu4ka ili probvai pak i vse ot n+1 put ste stane
Pff ujas ..kak te tarpi priqtelq ti we ?"rai mi se pa drupni se 4e 6e me boli" " strah me e ot bolkata " ,trqbvalo e da te ozrita o6te na 1vata 7ca..ebati loosera sigurno e eftinqk deto ne moje da si nameri druga za tva te darji pfff![]()
ami mai o6te ne si gorova, prosto si otpusni i ne misli za bolkata
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Проблемът ти е стар колкото света-отпусни се,не вмисли за болката,отдай се на момента.Помисли за това,че най-накрая ще си 1 цяло с момчето,което обичаш.Не боли толкова много,страхът те кара да си мислиш така.И аз се опитвах и мислех,че имам не ципа а тухлена стена,но когато се отпуснах и си представих по този начин нещата се получи.Не се страхувай-просто искай да е нежен с теб,да спира,когато ти стане некомфортно и всичко ще е наред.
А относно това,че момчето трябва да се съобрази-трябва я.Момчета опитаите да си ударите някоя по мека част от тялото с юмрук 100 пъти.Е нещо подобно става с жената ако не е предразположена и човекът не действа внимателно,защото влагалището е меко,а пенисът твърд.Нормално е да боли отначало,но това е само в началото или ако партньора ти е пълен дървар и гледа да само да топне чушката в боба!
napushi sa trqa ti edin masur i smqqtai sichko shti e 6 ..![]()
Болка няма да има ако :
1. си много възбудена
2. мислиш за нещо друго
3. въобще си изпразниш главата
4. ако използване нещо като мазило
5. ако бъде внимателен и нежен
смятам че няма да имаш проблеми![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Bolkata e ot psihi4eska naglasa
Trqbva i pi4a da e vnimatelen kato ti go vkarva da ne burza,a bavno da go vkarva i taka nqma da te boli spoko nikoi ne e umrql![]()