- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Koe.....
zna4i... iskam da popitam kakvo trqbva da piq bez protivoza4atu4ni za da mi zakusnee ili za da mi doide po-burzo! 4uvala sum razli4ni varianti za da mi doide vitamin "C" da mi zakusnee analginkajete kakvo to4ono za koe e
blagodarq
˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·
ako iska6 da ti ZAKASNEE pii orgametril misla 4e taka se kazva6e lekarstvoto te sa hap4enca pie6 edno i vednaga deistva ili sy6to deistva ako iska6 da ti spre po byrzo stryvat okolo 5 lv
Аз за такива неща питам аптекарката не "някои си хора" от "някой си форум" така че мацка НЯМА СРАМ питаш в аптеката![]()
Както казаха отиваш или в аптеката или на лекар
nai-dobre e da si popita6 aptekarkata edinstveno tq moje da ti dade kompetenten otgovor!!!
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
Да се притесняваш да не би да ти дойде. Действа. Закъснява ти. Само трябва да си по-тесничка, а също и да се свиваш от притеснение.
Първоначално написано от Анонимко
КАТО ЧУВАЛ
![]()
a za da ti doide po skoro pii Geritamin...po dve hapcheta na den 5 dena i sled tva tr da ti doide,struva 3 lv![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Аз също смятам,че е по-добре да питаш аптекарката или да отидеш на лекар за такова нещо,за да си най-сигурна че няма да има кофти последствия![]()
От аналгин не закъснява, а спира за няколко часа. Обаче трябва да изпиеш 2-3 аналгина.
благодаря на всички![]()
˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·
Първоначално написано от Sladkata_Svetli
С това считам темата за приключена![]()
А и има още много теми по този въпрос![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love