.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: cikal

juju{}
    Guest

cikal

kajete mi nqkvi hap4eta s koito da mi doide po kasno pls sled 10 dena otivam na more a trqq da mi doide kAJETE mi pls 6te ymra

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Фен
    Град
    където поискам
    По-добре не се трови с излишни хапчета,така само ще си развалиш ритъма,а да не говоря за страничните ефекти!Цикъла не е болка за умиране!Нали ще ти върви няколко дена и ще спре!

Голям фен
    protivozachatachni. no ne ti trqbva povqrvai mi! nedei naistina. vsichko shte ti se oburka. goreshto te suvetvam da ne go pravish! osobeno ako imash redoven cikul. imam golemi problemi s tova i na tvoe mqsto bih se radvala da mi idva redovno - dori ako stava vupros za more

Повече от фен
    i az ne te savetvam 6toto i az tai kato tebe minalata godina to4no za more trqbva6e da mi doide i az pih tam edni hap4eta(nz kakvi bqha)i mai ot tam mi se obarka cqlata rabota i sega mi e neredoven(mai 6te e ot otva)zatova nedei
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    zatova xorata sa izmislili tamponite slaga6 go i se kype6 kato izlezne6 trqbva prosto da go smeni6 i gotovo
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от Game_Over_Boys
    По-добре не се трови с излишни хапчета,така само ще си развалиш ритъма,а да не говоря за страничните ефекти!Цикъла не е болка за умиране!Нали ще ти върви няколко дена и ще спре!
    =D>
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

ORGOMETRIL,ama sa za nad 18-pitai v aptekata-piesh predi da ti doide po 1na den i kato spresh ti idva momentalno

Супер фен Аватара на maybelline
    Просто ползвай тампони и всичко е ОК.Вярно,не е съвсем като БЕЗ цикъл,но поне можеш да плуваш спокойно.Само не забравяй да го сменяш през 4 часа(или по-често ако има нужда),за да не хванеш някаква инфекция от водата в морето.

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Просто ползвай тампони и всичко е ОК.Вярно,не е съвсем като БЕЗ цикъл,но поне можеш да плуваш спокойно.Само не забравяй да го сменяш през 4 часа(или по-често ако има нужда),за да не хванеш някаква инфекция от водата в морето.
    ti lud li si? s tamponite v moreto se hvashtat mn`zarazi men ako me pitash nedei.. i spoks az kakvo da kaja kato v poslednite 3 puti kato sum hodila na more i vinagi na moreto mi idva

Голям фен
    еми и аз след 2 седмици ще ходя на море и трябва да ми дойди точно тогава но ше ползвам тампони по добре да не си обърквам сичко...
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    ti lud li si? s tamponite v moreto se hvashtat mn`zarazi men ako me pitash nedei.. i spoks az kakvo da kaja kato v poslednite 3 puti kato sum hodila na more i vinagi na moreto mi idva
    Била съм с тампони в морето много пъти и досега абсолютно нищо ми няма.С тампон,във вагината навлиза същото количество вода,както и без тампон.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a[N]D[i]T[k]a]
    Била съм с тампони в морето много пъти и досега абсолютно нищо ми няма.С тампон,във вагината навлиза същото количество вода,както и без тампон.
    това бях аз,забравих да се логна

Голям фен
    Град
    sofia
    pii primolut-nor 5

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a[N]D[i]T[k]a]
    e vuprosa ne e dali ti vliza voda 4uvala sum samo 4e po tampona se lepqt mikrobi.. az za vseki slu4ai nqma da probvam

Guest
    Ако искате да го забавите със дни пийте Витамин С.Безвреден е и като го спреш ти идва.

Guest
    Ami moje6 da pie6 Vitamin C,no6 pa,protivoza4ata4ni da vzeme6 mn ne6ta moje6 da pie6,no po dobre nedei 6te se vlu6i vsi4ko.a p;ak s tampon mn zarazi se hva6tat kato si vav vodata iz4akai nqkolko dena kakvo tolkova(vqrno nz ot kade si ama tezi koito ste dale4e ot moreto idvate za po okolo sedmica i iskate da se kapite)ama po-dobre iz4akai.az takiva problemi nqmam smisal jiveq si na moreto i znam 4e prez lqtoto kogato iskam moga da otida da si topna dupeto ama...
    abe iz4akai da ti svar6i tva e moqt savet...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си