.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Moderated: Едното ми ухо е възпалено. Може ли да углошея?

Вчера бях на лекар и ми казаха че едното ми ухо се е вазпали - някаква гъбична инфекция или нещо такова казват ми че няма от какво да се притеснявам и ми изписаха лекарства - некви капки и мехлем.
    Та тази вечер не можах да спя защото ме болеше и днес ухото ми е като заглъхнало и не чувам много с него
    Може ли да ми дадете повече инфо/мога ли да углошея и т.н.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    щом лекаря ти не ти е казал нищо повече, едва ли някой тук ще ти каже

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    mi.. i pri men be6e se sly4ilo ne6to podobno, i se naloji da me operirat i sq ne4yvam s operiranoto (v tvoq slu4ai s infektiranoto) yho

ot:stan4o

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    едва ли във форума има някой запознат.

Супер фен

Re: Moderated: Едното ми ухо е възпалено. Може ли да углошея

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вчера бях на лекар и ми казаха че едното ми ухо се е вазпали - някаква гъбична инфекция или нещо такова казват ми че няма от какво да се притеснявам и ми изписаха лекарства - некви капки и мехлем.
    Та тази вечер не можах да спя защото ме болеше и днес ухото ми е като заглъхнало и не чувам много с него
    Може ли да ми дадете повече инфо/мога ли да углошея и т.н.
    Възможно е разбира се да оглушееш, но е малко вероятно. Гъбичките трудно се лекуват, но ще ти мине.
    НО увери се, че лекарят знае за какво става въпрос. "Някаква гъбична инфекция или нещо такова". Разбери какво е точно! Мен са ме лекували с антибиотик и капки за гъбична инфекция над 10 дена, а то се оказа съвсем различно и частен лекар ме оправи за 2 дена точно.

Guest
    Aми лекаря ми каза това. Даде ми лекаства и утре или други ден ще отида пак да ме види.

Не не можеш ама може от инфекцията да ти стане нещо да трябва да ти го режат после да се получи услужнение и да трябва да ти го изчовъркат аве много страшно може да стане от тая инфекция така че много се пази
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си