- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- oligofrenski vapros no interesen
Na4i neska mi doide edno ne6to na ym na4i ako edin 4ovek na**e maika si i tq my rodi mom4e toi kakaf my e na nego??? Ba6ta ili brat? Znam 4e e tapo ama se pak moje da ima takaf sly4ai
emiiiiiiii te byde oligofren4e ,koeto 6te ebe kwoto hvani ...
haha kvi sa tiq prostotiii dvete mu e...ti da ne bi da si izpadnal v takava situciq?
![]()
mi doide na ym!Първоначално написано от TheArchEnemy
Аве пич нямаш ли кво друго да правиш освен да отваряш тъпи теми???
Иначе му се пада баща...
Като тръгнеш на даскало след няколко години по литература ще разглеждате този въпрос...
Там една книга ("Едип цар") ши ви кажат да прочетете и в нея пича си е ебал мамата - точно като теб
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.Da ne povqrva6 kakvi ne6ta idvat na um na horataПървоначално написано от TheArchEnemy
![]()
hm interesno
![]()
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
are ve nali ste ymni kajete de
Ve4e ti otgovoriha,4e 6te mu bade6 i dvete-i brat i ba6ta.Kakvo pove4e iska6Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Вече казах олигофрен или още не можеш да четеш?Първоначално написано от Анонимко
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
i ne my e brat?Първоначално написано от Garmy
Първоначално написано от Garmy
xaxaaxaxaxaxa I tova e variant![]()
Баща... полубрат трява да е или нещо от тоя род...Първоначално написано от Анонимко
Аве роднини са - тва е важното![]()
О Господи, ти си гений!!!![]()
![]()
И като си помисля че някой ден ТОВА може да ми е шеф.... Ужас..... Ложи времена ни очакват
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Абе я слезте на земята неможе да се роди човек от това нещо разбирате ли? Някога да сте учили генетика в 10 клас ако въобще някой от тези които са писали има 10 клас де..... Нещо за кръвосмешение да сте чували? За сблъскване на генетични кодове.... Все 1....Първоначално написано от Garmy
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Ще е изрод. Дори и охлювите обменят генетична информация с друг охлюв, за да не става така.
Съжалявам още съм 9 класПървоначално написано от Tekitha
Всъщност вече съм 10, но не сме почнали още![]()
Простено ти е на тебПървоначално написано от Garmy
![]()
![]()
ти чуваш ли се какво говориш веПървоначално написано от Tekitha
как да не може да се роди човек
ще се роди но има голяма вероятност заради кръвосмешението да е
с много недъзи
и повече да внимаваш в час друг път
пи4 не ми схвана мисълта..... имах предвид че няма да е нещо нормално ще е човекоподобно а това че казах че няма да се роди нищо беше савсем хипотетично.... сешаш ли се?!Първоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
така бива ;]
Ще му бъде две неща: син и полу-брат. Няма как да му се пада баща, освен доведен и то ако майката се омъжи за него тогава ще му е доведен, а тя не може да се омъжи за него, защото й е син.Първоначално написано от oligofren
Първоначално написано от Анонимко
![]()