.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Bez pogled..

Guest

Bez pogled..

Slu4valo li vi se e da se vliubite v 4ovek kogoto ne ste vijdali? Govorq za 4at...

За сега не ми се е случвало. Не мисля, че ще ми се и случи...за мен контакта е важен. Не виртуалният, а истинският...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Първата ми любов !

Guest
    Znam 4e ne e realno, no imam 4uvstvoto 4e go poznavam kakto poznavam priqtelite si.. i nqkaksi kato si govorim mi stava hubavo

Мега фен Аватара на iiirish
    ти просто се привързваш към този човек. любовта идва когато "обекта на желанията" ти стои пред теб, а не пред компа

Guest
    ами изпитвал съм симатии.но чак влюбване-не

Guest
    E da, ama nie shte se vidim i sum ubedena che shte stane i tova...

Супер фен
    Po princip mi se vijda nerealno da se vliubq v chovek,koito ne poznavam,no predi okolo godina si chateh mn vreme s edno momche,koeto dori ne poznavah i postepenno zapochnah da go chuvstvam dosta blizak,no v nikakav sluchai ne i vliubena.Puk toi zapochna da tvardi,che se vliubva v men,che izpitva mn silni chuvstva,a samo beshe vijdal snimkata mi,chatehme si,govorehme si po tel. i tova beshe.I na nego mu beshe adski stranno,kakto i na men,no toi napravo beshe lud po men.Abe dosta obarkana istoriq.Az po princip mn ne obicham da chatq,no togava toi me zaintriguva i mi stana interesno i taka

Голям фен
    emi...ne,4ak vliubvane ne vupreki 4e mislq 4e e napulno vuzmojno!!!
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Bez pogled..

sluchi mi se i sq si biq typata glaa u stenata .... pf.... toi ne me ostaq na mira!kat se vidqhme na jivo - ujaaaaas idvashe mi da izbqgam chak...... i sq kakto kaah kaza,che nqma da me ostavel na mira,cql den samo mi zvyni i mi pishi sms-i i dori me zaplashvashe shtot az mu kazah che ne mi e haresal i toi kaza " oo dure we da ne mislish,che ti si mn hubaa,sh vidish ti ko sh ti se sluchi,daje maika ti i bashta ti nqa da mogat da ti pomognat!" e tva e - ujas!po-dobre da ne se zahvashtate s takiva ....
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Мега фен
    Общуването е само с думи. Това не е любов, а по-скоро приятелство.

Guest
    kiSs`me Sajalqvam 4e taka sa se polu4ili ne6tata... No ima hora i hora.. Vaprosnoto mom4e ne nqkoi dosaden 4atar nito puk se 4udi samo kak da zabie porednata... Toi e mnogo savesten i dobar, spodelq mi vsi4ko.. Doskoro naistina smqtah 4e tova e samo priqtelstvo, no ot izvesno vreme ne moga da spra da mislq za tova i ne znam za6to !

Мега фен
    Просто приятно общуване. Когато си говоря приятно с някого, мисля за това.

i az bqh taka,obache povqrvai prosto mn rqdko moji da se sluchi neshto i toi po chata moji da ti kaje vsichko - edno e da go kazvash v ochite - drugo e da go pishesh!to i az sq moa da vi kaja absoliutno vsichko,ama na jivo.... sh sym po pritesnena,zashtoto she sme ochi v ochi!taka che chak kato se sreshtnete mojesh da razberesh dali e liubov ili ne ...!
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Едно момиче наистина много го бях харесал само по скайпа като си чатихме - говорихме си по 3-4 часа на ден и все не ни омръзваше...
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Не ми се е случвало и ен мисля че ще ми се случи!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Guest
    Vsichko e super, i nie si govorim i vinagi imame tema na razgovor... No nqkaksi zapochvam da se strahuvam, che ako naistina go vidq shte hlatna zdravo i ako nakraq nishto ne izleze...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vsichko e super, i nie si govorim i vinagi imame tema na razgovor... No nqkaksi zapochvam da se strahuvam, che ako naistina go vidq shte hlatna zdravo i ako nakraq nishto ne izleze...
    a ako naprimer izobshto na jivo ne e syshtiq - sram go e da govori,po grozen e... a?

Guest
    Miii kogato sme si govorili po skype ne si e glatval ezika, nito puk sum dolavqla notka na sramejlivost v glasa mu... A kolkoto do krasotata - izprati mi adski mn snimki, vaob6te ne e grozen naprotiv - mnogo simpati4en, vse pak ne moje na tolkova mn snimki da ne e izlqzal sebe si

mi nz!vse pak mnogo rqdko se poluchava neshto ot zapoznanstva po chata....nadqvam se s vas da se poluchi,ako naistina izpitvate neshto

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен, за влюбване в чата едва ли може да става въпрос. По-скоро за някакви симпатии...

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Миии на мен ми се е случвало Ама аз съм си такава - влюбчива натура Не мога да дишам без да съм влюбена в някого или нещо, пък било то реално или виртуално.
    Но винаги ми минава или с времето или пък като се запозная с човека, но винаги минава бързо => това не е любов Дето викаше един приятел "Внимавай като си прегръщате мониторите да не ги счупите, че са скъпи"
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    София
    стига глупости бре ... никва любов не е това ... може да имаш някакви симпатии към него , но чак любов ... чак когато се видите на живо ще можеш да кажеш дали е любов или не ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си