- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мисля че съм различна
Верно ? Не сме знаели !
Няма какво повече да кажа.![]()
А какво си видяла?Чалгаджийските дискотеки и натруфените момчета дето отдалече приличат на педали и се лигавят повече от момичетата?Какво друго си видяла?Много е интересноПървоначално написано от Ekita
![]()
Видяла съм изгрева над континент,на който само можеш да си мечтаеш да стъпиш.Видяла съм собствената си кръв по пода.Видяла съм болка и щастие и радост и мъка.
Последното нещо,което съм видяла е чалгаджийска дискотека отвътре.
Обади се пак,когато навършиш 15,моля те.
Не става въпрос за мен,а и приятеля с цитатите е прав.
Последен пост по тази тема.
Когато спрете да разделяте света на черно и бяло и да определяте хората по никове и аватари и постове,тогава ще си говорим пак.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Много отдавна съм ги навършил 15-преди мнооооого времеПървоначално написано от Ekita
не само ти си виждала изгревая от друг континент-много хора също са го виждали-а аз не искам да го виждам от друг континент-защото на мен специално ми е много добре в България-само този който не може да се реализира в родната си страна-ходи в други .
Дам хора... тая тема не е за тук! Но щом искаш мнение... Ще кажа само: ПОРЕДНАТА! Добре дошла в клуба мила! Точно като теб, аз не нося полички тип коланче, имам маникюр, но света не се свършва щом се счупи! Грижа се за косата си разбира се... всеки би трябвало да го прави, но чак пък да дера и хапя щом ми падне един косъм от 'касметлийското кичурче'... ЗАБРАВИ! Този тип момичета 'барби' не ми се нравят! Но вски има право на избор! За тях това е начина им на живот, така се чувстават добре, това са си те! И помни винаги: БЪДИ КАКВАТО СИ! Няма значение за каква те мислят останалаите! Важно е да си естествена и сигурна в себе си. И знаеш ли? И аз като теб си мисля, че съм по-различна. Има и други като мен. Не съм казала, че съм единствена! Но просто преобладават барбитата. И какво като съм различна? Това си ми харесва. Защото съм себе си! Моето си откачено, различно, уникално, единствено и неповторимо 'аз'! Това, че знаеш, че си различна, че няма друг като теб не те ли прави поне малко горда? Незнам сега... Не съм казалал да се мислиш за божество, но чак пък да мислиш, че е проблемно! Я си помисли все пак... Какъв би бил живота в общество където всички са еднакви?! УЖАС! ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!Така че... Бъди себе си и бъди доволна от това, което си!
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
mi ti ako iska6 si badi majkarana nikoi ne te spira![]()
jiveem v svobodna strana! budi takava kakvato si to va ne e nikakav problem![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...