тъй като незнам за кой форум е тамата реших да я постна тук.

проблемът ми е такъв преди малко гледах един филм много готин с 2 големи гангстерски банди . нали знаете как като гледаме филми се вживяваме и се поставяме на мястото на героите. страшно бях разочарована накрая като се замислих та то нямаше нито едно момиче(жена) и накрая разбрах една голяма истина за мен. Никога не съм обичала големите женски , момински компании ; винаги съм предпочитала да бъда само с момчета ; никога не съм искала да бъда сравнявана с другите кукли който ги вълнува само ау счупи ми се нокътя ИЛИ ох един кичур ми падна цялата ми прическа отиде на кино ... и такива бла бла неща .. никога не съм мечтала за пътуване до Париж или Лондон никога не съм искала нищо такова . По скоро съм мечтала за колкото и смешно да звучи винаги съм мечтала да отида на CPL турнир по ЦС и бих го предпочела 31290319031 пъти пред каквато и да е екскурзия или за каквито и да е пари . незнам чудех се дали това е нормално за момиче на 16 но мразя всички наконтени куклички който се чудят как да си намерят по къса пола че да им изкача половината гъз не е достатъчно и които само се чудят как да се свалят на някое момче