Цитирай Първоначално написано от Ekita
Много обичате да лепите етикети и да се мислите за различни,а всъщност още млиони други,съвсем същите като вас и те да си казват:Различен/а съм.
А това за счупи ми се нокъта и прическата ми се развали,са пълни глупости.Да,чупила съм си нокът,ужасно неприятно,понякога болезнено преживяване,което има навика веднага след това да къса чисто нов чорапогащтник.И какво?Това ме прави разглезена лигла ли?Не мисля.Да,лятото ходя с къси дрехи,не защото искам да си показвам задника,а защото не отивам на ски,че да се зачулвам,а на плаж в най-голямата жега.И какво,това ме прави курвичка ли?Отново не мисля.А факта,че съм достатъчно женствена,за да ходя по улиците и да ме зяпат и да не се притеснявам от това,докато ти се чудиш в коя дупка на асфалта да погледнеш,за да не те забележат случайно,си е изцяло твой проблем.Бъди различна,презирай кукличките,презирай най-красивите гадове на света.Толкова ти е ограничено мисленето,че още малко ще падна от стола.Предпочитала да виси пред компютъра,играейки безмислена игра и затъпявайки все повече,вместо да отиде да види,да се обогати,да се наслади на нещо истинско и старо колкото света...добре,избора си е изцяло твой.Бъди каквато искаш да бъдеш,но не квалифицирай всички останали като лигли и типични момичета,а ти единствената,различната.Не знаеш нищо за живота ми,за мечтите ми,за мен.Дали съм по дънки и с разбита тениска или с рокля и с издухана коса,пак не знаеш нищо за мен.Така че не ме определяй,ако обичаш.Живей си твоя "различен живот",а аз ще живея моя.
napulno suglasna sum