Първоначално написано от
Ekita
Много обичате да лепите етикети и да се мислите за различни,а всъщност още млиони други,съвсем същите като вас и те да си казват:Различен/а съм.
Ти се едно не си... Всеки е различен от другия.

Първоначално написано от
Ekita
А това за счупи ми се нокъта и прическата ми се развали,са пълни глупости.Да,чупила съм си нокът,ужасно неприятно,понякога болезнено преживяване,което има навика веднага след това да къса чисто нов чорапогащтник.И какво?Това ме прави разглезена лигла ли?
да!

Първоначално написано от
Ekita
Не мисля.
Личи си.

Първоначално написано от
Ekita
Да,лятото ходя с къси дрехи,не защото искам да си показвам задника,а защото не отивам на ски,че да се зачулвам,а на плаж в най-голямата жега.И какво,това ме прави курвичка ли?
От части - да.

Първоначално написано от
Ekita
Отново не мисля.
Отново си личи. :Д

Първоначално написано от
Ekita
А факта,че съм достатъчно женствена,
и скромна...

Първоначално написано от
Ekita
за да ходя по улиците и да ме зяпат и да не се притеснявам от това,
Да ти пикам на ценностната система...

Първоначално написано от
Ekita
докато ти се чудиш в коя дупка на асфалта да погледнеш,за да не те забележат случайно,си е изцяло твой проблем.
Не, просто не е позьорка като тебе. Очевидно.

Първоначално написано от
Ekita
Бъди различна,презирай кукличките,презирай най-красивите гадове на света.
Може ли и аз? Щото са измет, не за друго...

Първоначално написано от
Ekita
Толкова ти е ограничено мисленето,че още малко ще падна от стола.
Толкова си широко скроена, че още малко ще паднеш ОКОЛО стола.

Първоначално написано от
Ekita
Предпочитала да виси пред компютъра,играейки безмислена игра и затъпявайки все повече,вместо да отиде да види,да се обогати,да се наслади на нещо истинско и старо колкото света...добре,избора си е изцяло твой.
Такааа... като начало :
Момичето го кефи да играе CS - да играе. Евала.
Аз игри не играя от доста време но, по цял ден вися на компютъра. Просто с това си изкарвам прехраната /и то доста добре/ и имам една новина за теб Ekita - не съм затъпял. Или поне не повече от някоя подобна на теб. А ти ? Как се обогатяваш ? Като по цял ден лочиш кафета или си развяваш 'женствения' ЗАДНИК на плажа ли ?
Да ти пикам на ценностната система. Два пъти.

Първоначално написано от
Ekita
Бъди каквато искаш да бъдеш,но не квалифицирай всички останали като лигли и типични момичета,а ти единствената,различната.Не знаеш нищо за живота ми,за мечтите ми,за мен.Дали съм по дънки и с разбита тениска или с рокля и с издухана коса,пак не знаеш нищо за мен.Така че не ме определяй,ако обичаш.Живей си твоя "различен живот",а аз ще живея моя.
Ще си позволя да те класифицирам като комплексарка. Колкото и да не обичам тая дума ти отговаряш с пълна сила на нея.

Първоначално написано от
jenny_e
napulno suglasna sum
Ти нямаш право на глас. Като навършиш 13 тогава. А до тогава бягаи в пясъчника.
И пак да спомена - ВСИЧКИ розови, гримирани, със поли над задниците кифли са лигли. Без изключения.