- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мисля че съм различна
И ти ще ми кажеш че си широко скроен.... как си противоречиш само...Един широко скроен човек няма предразсъдъци защото ти не познаваш всички такива момичета за да се изкажеш по точзи начин. Най- добрата ми приятелка е страшна мацка супер готино момиче и се облича много предизвикателно понякога и знаеш ли какво за твое голямо предполагам учудване е момиче с амбиции завършва с 6.00 от 8 клас чете адски много книги интересува се от всичко и ходи по кафета. направила е адски много за мен така че мисля че ти трябва да осъзнаеш че си в 21 век не по времето на Тодор Живков и да излезеш от собствения си свят. А това за косата и ноктите няма да го коментирам защото какви момчета се навъдиха с по направени косички от мен и като им посегнеш към главата са готови да те убият тия гнусни червилари просто трагедия. А на момичето мога да и кажа че просто не е дошло времето в което ще и се наложи да е истинско момиче, което не мисля че пречи на интересите ти защото аз ходя със савсем дамски дрехи но това не ми пречи като се прибера в къщи да играя НФС и да чета сайтовете на хонда и и бмв и после да обеснявам на гаджето са примерно за новия двигател на хонда. Преди точно една година аз ходех с кецове, арт дрешки, имах флеш на ухото, даже и расти исках да си правя. Сега сам савсем различна но вапреки това се обличам семпло и все пак отвътре сам си същото весело човече. И последен съвет от мен момчетата често са по добри приятели от момичетата. Айде успех и не се замисляй толкова над тези неща.Първоначално написано от t3h X
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!