t3h X ,мога само да ти се изсмея.И това ще ти е много за жалост,защото дори не си забавен.Нито остроумен.Когато един човек се чувства добре в кожата си и му личи,той не се превръща в комплексар,нито пък това по някакъв начин влияе на ценностната му система.Пак реши,че ме разбираш,че знаеш каква съм,че ме познаваш.Аз да ти пикам на ограниченото мислене,наред с това на авторката.Не,не седя по цял ден на кафета и не, не хленча,когато ми се счупи нокът.ОБАЧЕ и да го правех,ти не си никой,че да ми кажеш,че не е правилно.
Работата пред комптъра е едно.Евала,че си вадиш хляба и,че си достатъчно интелигентен,за да го правиш.Висенето пред комютъра,в играене на безмислени игрички и предпочитането да си останеш заврян там,вместо да видиш света е съвсем друго.Вика му се small minded,не знам дали има еквивалент на български.
Комплексарка или позьорка последно?.Да,страдам от един,два комплекса,кой ли не го прави,но това определено не ме прави тъпа,нито лигава,нито малоумна.А позата я заех съвсем умишлено.Просто защото позата на авторката е твърде провокативна.Аз съм всичко друго не и кукличка,но и да бях,кой си ти и кой е тя,че да ми държите сметка.
Винаги съм се наслаждавала на качествения спор.Но този с теб не е качествен.Избираш си изречение,противоречиш му и толкова.Кухо е,празно и безмислено.Ако намериш нещо,с което да докажеш твърденията си,заповядай.