- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мисля че съм различна
всъщност не ме забавляваш...Радвам се, че те забавлявам.
а според мен точно това правишНе съм се и опитвал.
естесвено,че съм засегната от спора,ти реши да ме засегнеш,вкарвайки ме в спора,така че моля те,няма нужда да изтъкваш съвсем явни неща...Когато един човек се обяснява като путка показва, че е засегнат от спора
щом спора не се върти около мен,да не ме беше намесвал,да не беше ме цитирал,да не беше ме квалифицирал.Егоцентрична съм,да,проблем?Ти пък си всезнайко,който нищо не казва,камо ли доказва.Показваш просто, че си егоцентричка, обаче имам една новина - слънцето не се върти около теб.
леле,мале,колко си прав,айде сега приеми,че това съм го казала аз,после прочети последното изречение на собствения си първи пост :Факта, че плюеш по хората който не се забавляват по начина по които ти си приела говори колко ограничено е твоето мислене.
и после ми кажи кой от двамата е ограниченИ пак да спомена - ВСИЧКИ розови, гримирани, със поли над задниците кифли са лигли. Без изключения.Май печелиш джакпота,а?
и слава богу....Слънцето не се върти и около мен
много жалко извинение си измисли...Толкоз. Гонят ме иначе щях да се постарая да те 'позабавлявам'.
Екита не е светило.Екита твърди,че всеки има право да избере как да живее,а не да лепва на себе си етикет на различен,а на всички останали такъв на лигли-розовелки,което междувпрочем и ти правишне се водете по акъла на слетила като Ekita.
ех,едно изречение,към което ,убий ме, нищичко не мога да добавяСледваите мечтите си![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...