Цитирай Първоначално написано от t3h X
Цитирай Първоначално написано от покахонтас
Вярно е, че не си различна, има много като теб, повярвай ми.
Всъщност не са много. Спрямо розовите чалгаджиики като теб, бих казал, че момичетата като нея са на изчезване.
А твоята "различност" всъщност е просто липса на женственост, т.е. ти си мъжкарана, а мъжете не харесват такива, както и жените не не харесваме женчовци.
Ай сиктир ! Ти кога за последно беше мъж, че знаеш какво харесваме ние мъжете ? Това, че твоята мъжка компания е изградена от дебили дето мислят с пишката си, не значи, че всички са такива.
Аз съм мъжко чадо и, О ИЗНЕНАДА, харесвам мъжки момичета. Просто не са лигли с който да не можеш да си кажеш различна приказка от какъв грим си взела или какво казала 'най-добрата' й приятелка на някой си.
И не мога да разбера какво му е лошото на това едно момиче да е женствено, да се облича добре и да изглежда добре.
Ти от къде занаеш, че тя не се облича добре и не изглежда добре в свойте очи ? Или според теб 'добре' се определя от обществото от овци като теб ? Тъжно...
Какво толкова имате против розовото - много хубав цвят и на някои хора (като мен) много им отива.
Като начало - ЯСНА СИ МИ щом розовото ти отива !
Харесвам розово. В буркани.
Свински цвят е. Толкоз.
Няма нищо лошо една жена да се поддържа, това не значи, че се превзема.
Потдържа ?! Ти да не говориш за операционна система или за кола ?!
Какво значи потдържа ?! Гримира, лакира... ?! Една жена 'се потдържа' ако знае какво е душ, сапун и епилатор. Capiche ?
А пък какво имаш против късите поли, въобще не е курвенско, ако са комбинирани с подходящите дрехи, а не с мрежест чоропогащник и огромно деколте. Просто една жена трябва да се облича със стил, да знае как да подчертава хубавите части от тялото, без да прекалява.
И как да изглежда като курва. Като подчертава 'хубавите си' цици и 'хубавия си' задник.
Ако всички жени бяха като теб /хем, че ти не си жена щото едно, че си непълнолетна и друго, че не заслужаваш да се причислиш към някой пол/ предпочитам да си умра чекиджия.
t3h X uvajavam napylno mnenieto vypreki 4e ne go spodelqm napyln za6toto spored men ne bi trqbvalo edna takava ogormna grupa ot hora da se pri4islqva kym edin i sy6ti kriterii. Ta imam edin takyv vapros kym teb: S umilenie i atraktivnost li ti se izpylva syrceto kato si pomisli6 4e gajeto ti se priblijava kym teb i vmesto da kaje Zdrasta slynece (primerno) za pozdrav ot jenskite i ustni se 4uva: "Kfo staa bratle?" I vsqkakvi proizvodni?! I o6te ne6to dopuska6 li 4e moje bi nqkoe momi4e oble4eno v rozovo moje da e naistina gotin 4ovek?