- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви сте искали да станете?
Исках да стана учителкасъщо и лекарка съм искала...
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Като бях малка исках да стана Бабаус от Парепъф гърлс,дето го даваха по Cartooneetwork.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Фризьорка![]()
ветеринарна лекарка![]()
![]()
исках да стана ветеринар![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
аз като малка исках да стана учителка и таксиметрова шофьорка![]()
![]()
![]()
![]()
Като малка винаги съм искала да стана ветелинарен лекар....Но сега вече се отказах ;дд и мисла да ставам психолог или военен ;ддд пък защо не и полизай (mm)
най-щастливата :PpP
Исках да стана Анастасия от филмчето за нея![]()
Stay up all night with the stars *
Художник![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Машинистка![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
исках да станем тракторист ама стигнах до извода че не е достатъчно привилигирована професия за тва реших че искам да станем мутра хахах![]()
![]()
![]()
още от 4-ри годишна знам каква искам да стана певица,а искам визше да взема актриса...да съм 2 в 1никога не съм се отклонявала от целта си,защото на мен това не ми е мечта...това искам да е живота ми
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Много дълго време исках да стана лекарка. Сега вече не искам, но винаги съм си мислела, че трябва да бъда ...
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Първо бях ветеринарка, след това военна, след това фармацевт, а сега искам да бъда нотариус
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
като малка исках да съм художничка....да рисувам,но сега изобщо не зная![]()
Руса кукличка
Ами мене музиката от малка си ме влече.
Гледайки клипа на Vanessa Mae - Contradanza исках да стана цигуларка като нея. Исках наште да ме запишат на цигулка, ама те решиха да няма хляб в инвестициятаПосле в детската градина много се радвах на госпожа музикалната, която идваше и ни свиреше на акордеон - тогава исках да стана акордеонистка като нея. Ужасно се разсърдих на баба ми, която ми каза, че като млада тя е имала акордеон, ама го е подарила на някаква нейна приятелка по онова време.
По едно време исках да стана магазинерка, защото си мислех, че ще мога да ям от всичко без пари.
В учебника по английски за 3 клас имаше урок за Гагарин, Армстронг и Терешкова - първата жена в космоса, затова аз реших, че ще стана космонафтка и ще бъда втората. Бях УБЕДЕНА, че след като мина казарма ще ме вземат в НАСА.
После пак се върнах на музикалните си мечти и исках да стана Велика оперна певица. Мечтите ми се разбиха след като в хора, в който пея и до днес ме сложиха ниска партия - мислех си, че една оперна певица задължително трябва да е с висок глас.
От там нататък не помня.
Aми много исках да съм актриса или певица,след това адвокат,но сега разбрах че определено за адвокат не ставам и може би отново искам да съм актриса или певица...
Oooooooooooo stra6no mn ne6ta 6te gi kaja razburkano no na tezi koito ne sam pisala za6to zn sam ra6ila taka zaradi nqkoi seriql![]()
veterinar - mn obi4am vs jivotniadvokat , model - zaradi parite i vs ostanalo , barman - zaradi zapoznanstvata i no6tniq jivot , striptiziorka - zaradi parite , vutre6en dizainer (da obzavejdam ku6ti ) - za6toto me kefi6e,
dizainer na drexi - za6toto moga da pravq modeli puk i me kefi , arxitekt - ne pomq 6to ama ne zaradi seriali , aktrisa - 6ot e qko , psixolog - za da moga da razgadavam xorata i da im pomagam i za da ne dava izli6ni pari, ima i dr 100% znam ama ne mi se misli kvi bqxa
Като бях малка исках да съм учителка в детска градина, после в училище, а сега дори не искам да си помислям за това! сега искам да се занимавам с международни икономически отношения, според мен тва има бъдеще, заради влизането в ЕС, колкото и да не сме готови... Имам интерес и към баково дело, банкерство..![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ееми .. като малка бях пълничка и един път бях изръсила, че искам да стана хладилник ..![]()
![]()
Иначе исках да стана дизайнер![]()
ооо всеки ден различно нещо исках да ставамто не беше манекенка ..гимнастична, балерина ..а после исках и художничка да ставам и зъболекар
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
охасамо като се сетя ... какво русо,къдраво чудо което не спираше да вика : " тате,тате ,защо нямам конче на терасата?"бях и ми се иска да не растем толкова бързо нооо така е ! Ами исках да си имам фабрика за бонбони
![]()
като малка исках да съм ветеринарен лекара сега искам да съм архитект
![]()