.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 126
    Град
    Хасково
    комбайнер
    ... no comment ...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Исках да стана учителка също и лекарка съм искала...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Като бях малка исках да стана Бабаус от Парепъф гърлс,дето го даваха по Cartooneetwork .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Бургас
    Фризьорка

ветеринарна лекарка

исках да стана ветеринар
    Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.

Град
    ВарНа
    аз като малка исках да стана учителка и таксиметрова шофьорка

Като малка винаги съм искала да стана ветелинарен лекар....Но сега вече се отказах ;дд и мисла да ставам психолог или военен ;ддд пък защо не и полизай (mm)
    най-щастливата :PpP

Исках да стана Анастасия от филмчето за нея
    Stay up all night with the stars *

Художник

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Машинистка
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    некъде из Сливница...
    исках да станем тракторист ама стигнах до извода че не е достатъчно привилигирована професия за тва реших че искам да станем мутра хахах

Град
    in my world!
    още от 4-ри годишна знам каква искам да стана певица,а искам визше да взема актриса...да съм 2 в 1 никога не съм се отклонявала от целта си,защото на мен това не ми е мечта...това искам да е живота ми
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Много дълго време исках да стана лекарка. Сега вече не искам, но винаги съм си мислела, че трябва да бъда ...
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Първо бях ветеринарка, след това военна, след това фармацевт, а сега искам да бъда нотариус
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    Велико Търново
    като малка исках да съм художничка....да рисувам,но сега изобщо не зная
    Руса кукличка

Град
    Шумен
    Ами мене музиката от малка си ме влече.
    Гледайки клипа на Vanessa Mae - Contradanza исках да стана цигуларка като нея. Исках наште да ме запишат на цигулка, ама те решиха да няма хляб в инвестицията После в детската градина много се радвах на госпожа музикалната, която идваше и ни свиреше на акордеон - тогава исках да стана акордеонистка като нея. Ужасно се разсърдих на баба ми, която ми каза, че като млада тя е имала акордеон, ама го е подарила на някаква нейна приятелка по онова време.
    По едно време исках да стана магазинерка, защото си мислех, че ще мога да ям от всичко без пари.
    В учебника по английски за 3 клас имаше урок за Гагарин, Армстронг и Терешкова - първата жена в космоса, затова аз реших, че ще стана космонафтка и ще бъда втората. Бях УБЕДЕНА, че след като мина казарма ще ме вземат в НАСА.
    После пак се върнах на музикалните си мечти и исках да стана Велика оперна певица. Мечтите ми се разбиха след като в хора, в който пея и до днес ме сложиха ниска партия - мислех си, че една оперна певица задължително трябва да е с висок глас.
    От там нататък не помня.

Aми много исках да съм актриса или певица,след това адвокат,но сега разбрах че определено за адвокат не ставам и може би отново искам да съм актриса или певица...

Oooooooooooo stra6no mn ne6ta 6te gi kaja razburkano no na tezi koito ne sam pisala za6to zn sam ra6ila taka zaradi nqkoi seriql

veterinar - mn obi4am vs jivotni advokat , model - zaradi parite i vs ostanalo , barman - zaradi zapoznanstvata i no6tniq jivot , striptiziorka - zaradi parite , vutre6en dizainer (da obzavejdam ku6ti ) - za6toto me kefi6e,
    dizainer na drexi - za6toto moga da pravq modeli puk i me kefi , arxitekt - ne pomq 6to ama ne zaradi seriali , aktrisa - 6ot e qko , psixolog - za da moga da razgadavam xorata i da im pomagam i za da ne dava izli6ni pari , ima i dr 100% znam ama ne mi se misli kvi bqxa

Мега фен Аватара на SunSmile
    Като бях малка исках да съм учителка в детска градина, после в училище, а сега дори не искам да си помислям за това! сега искам да се занимавам с международни икономически отношения, според мен тва има бъдеще, заради влизането в ЕС, колкото и да не сме готови... Имам интерес и към баково дело, банкерство..
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    На слънцето :>
    Ееми .. като малка бях пълничка и един път бях изръсила, че искам да стана хладилник ..
    Иначе исках да стана дизайнер

Мега фен Аватара на mynichka
    ооо всеки ден различно нещо исках да ставам то не беше манекенка ..гимнастична, балерина ..а после исках и художничка да ставам и зъболекар
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

оха само като се сетя ... какво русо,къдраво чудо което не спираше да вика : " тате,тате ,защо нямам конче на терасата?"бях и ми се иска да не растем толкова бързо нооо така е ! Ами исках да си имам фабрика за бонбони

хирург
    лекар на деца
    и сега се нядявам да стана адвокат

стискайте палци

като малка исках да съм ветеринарен лекар а сега искам да съм архитект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си