- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви сте искали да станете?
za nqkoi moje da my se stori typo,no az iskam da sam P.I.M.P(Swodnik)
az iskah da stana jurnalistka, hodih s ne6to(ne pomnq kvo)iii zadavah na horata vuprosi, posleee nqkva friziorka mai, ili puk predi tova e bilo
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ami,az iskah da stana manekenka,za6toto kato bqh nqkude na 4 edna me haresa i mi predloji,toest na maika mi,da hodq kato manekenka na kina koordova i hodih nqkude 4 godin,bqh na 6 reviuta i ot malka sviknah smn vnimanie,posle iskah da stana aktrisa i o6te go iskam de,no po-malko ili biznes dama,vsmsiul da se zanimavam sus svoq firma ,i t.n!aaa i dizainer sum iskala d astavam![]()
![]()
пилот на летяща каручка![]()
но иначе си нямам и наи-малка идея![]()
като малка - певица , актриса , полицайкаа сега - лекар
![]()
Най-първият ми спомен е, че исках да стана пожарникар.
После исках и балерина .. и понеже не можеше двете заедно исках да съм актриса и като имам различни роли ще правя много несъвместими работи в различните роли.
После исках учителка, защото класната ми 1-4 клас беше много готина.
После исках археолог, защото много ме кефеха филмчетата за разкопки.
След това ветеринар, защото едно от котетата ми умря и исках да има повеше специалисти, които да спасяват животните .. пък и мн обичам някви пухкави животинки.
Сега съм на вълна фармацевт... или психоаналитик, защото установих, че много добре се вмъквам в съзнанието на хората и да ги разбирам.
Също така от много време искам да стана хореограф или танцьорка (просто майка ми от както съм станала на 4 години до 12 годишна ме мъкнеше по всякакви танци и ми е в кръвта някак си).
Последно време покрай факта, че трябва да си измислям модел за рокля за аб. бал установих че мога и дизайнер да стана.
Днес реших че след като стана "известна" и натрупам пари ще си направя дискотека .. ама няква мн фешън такава ... да видим ко ще стане.
Като нищо след време да се мятам около някой пилон, за да си изкарвам парите. ( Дано да не изпадам до такова положение.)
Като малък исках да стана космонавт, но сега като се замисля много математика има а аз не я обичам, може би амбицците са ми в администрацията
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
Искала съм да ставам какво ли не като малка, обаче истината е, че не мога да си се представя да работя каквото и да е- да се събуждам сутрин, да се приготвям за работа, да се прибирам вечер, в края на месеца да си вземам парите... Предпочитам професии от типа на актриса, модел ( за Viktoria's secret или Playboy) и страшно ме влече писането. Ама пък най- вероятно ще уча нещо от типа на маркетинг, мениджмънт или журнализъм... знам ли, нищо чудно да чистя тоалетни след време...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
am spomnqm si edinstveno za veterinaren lekarza6toto mnoo obi4am jivotnite
![]()
1.aktrisa v holiwood
2.balerina(trenirah 6 godini)
3.dizainer(u4a v oblekloto)
4.model(rabotq zanai-golqmata ma v bg)
5.vode6ta na btv novinite(podgotvqm se za izpiti tazi godina za jurnalistika v su
)
6.no...mislq 4e nai-ve4e mi se raboti v terleviziq...mn me vle4e
7. organizirane na svatbi, balove, kokteili i dr pak mi se zanimava i s tova
8. iskam da si napravq sobstvena modna agenciq, i 6te go napravq, dai boje do 2007,i vs deto pitat za web models i fre6 models, 6te si vi vzema da rabotim zaedno!![]()
sledvai me4tite si!
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Какво бихте казали за момче,което има почти наптрапчива мисъл да стане....сапьор.Голяма съм откачалка,но от 10 годишен та чак до сега(на 19 съм,почти 20) само с някакви бомби се занимавам,самоделки,дори сам съм правил и откривал дори различни добавки,за да гърмят по-шумно,или с повечеко дим.Талант съм,защото много ми се отдава наистина.В смисъл не правя лошо,само плаша гаргите и псетата,не правя опасни бомби,въпреки,че знам как.Наистина страхотно хоби си имам
,като вляза в нечия кухня примерно и веднага си казвам "ей,от тука мога да направя поне 5 вида бомби".Мисля да пробвам нещо сапьор в армията или полицията,с химията съм направо Бог също,трябва да уча химия,направо съм ненормален
.Ясно ми е,че съм изкукал отдавна и за къде съм
![]()
Аз пък винаги, от много-много мъничък, съм искал да стана китаристче.
По едно време исках журналист да ставам.
Сега съм се насочил към някаква професия, свързана с комуникациите.
Като много малка, като всяко момиченце исках да ставам балерина, ходих един месец и се отказах доброволно. После исках да стана художник и това учих, исках и все още искам фризъорка/ влече ме а и добри парички изкарват/
исках да стана певица и актриса![]()
Така...(мъча се да се сетя)
Първо исках да съм супермен, после спайдърмен, после батман...вдъхновен от анимационните филмчета, които зяпах по цял ден\
/ . После ми дойде идеята да съм полицай, да стрелям по лошите чичковци и да ги слагам в затвора
. Не се мина много време и гледайки циганите, които въртяха кофите, реших, че искам да съм боклучар и да въртя кофите =D> :P .
Това, което искам в момента е да стана готвач.![]()
Исках и още искам да стана актьор като он идеот в подписа на p4elata_brumze![]()
Като малък исках да стана полицай,но тогава всичко беше различно.Отвратих се от полицията и от много неща в тоя живот като пораствах.После исках да стана военен като баща си,той е военен пилот,гордея се с него.Сега ми се отвори възможност да бачкам като сотаджия,но още с ученето не съм приключил.За визше мисля право да следвам,а с какво ще се занимавам по нататък само аз си знам.Досега съм учил математика и информатика.Ще се занимавам с това в което има най-много пари и ме бива.
hahahh isakh da stana futbolistka !!!! nz za6toto q obi4am tazi igra mnogo!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Актъор , ама като тези двамата по долу![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Исках да стана археолог, обичам древната история и исках да уча точно това... сега искам да стана хотелиер и точно това уча в момента- Управление в хотелиерството и туризма... но не бих се отказала от историята.
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
единствено гимнастичка но поради зрдавословни проблеми спрях да тренирам![]()
Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
Че красотата е просто и само мимолетна
И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
Разбрах накрая че не си заслужаваш
хаха, на едно листче бях написала нещо относно баща ми "А детето мо е Лунен месечко (демек аз) и е ходожник"![]()
Исках да стана доктор или заболекър
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........