.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    `malkata`
    Guest

hubuu de..i vse pak..

S priqtelqt mi sme zaedno ot dosta vreme i nakraia po4ti biah saglasna da pravim sex..vapreki tova,kogato doide momenta az mu kazah,4e ne iskam i triabva da iz4akame o6te malko...i toi se saglasi,no zapochna s prysti da me vazbujda ..i do tam..men boleshe ne znam otvoril li me e ili kakvo e stanalo...

след като не те е "изритал" така да се каже значи държи на теб...при мен първия път въобще не болеше , но не при всички е еднакво зависи и на колко години си и т.н. ... той ако е по-опитен му поискай съвет или нещо от сорта ... ако имаш приятелка на която имаш доверие и тя го е правила я питай да те светне малко по въпроса...

и внимавайте ползвайте SPORTEX или DUREX
    <--- най-добрите

i pri men be6e taka kogato si vkara pristite bole6e malko no taka ne te e otvoril budi sigurna 6tom sega te e bolqlo povqrvai mi 6te razbere6 ot bolkata kogato te otvori!!!
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Re: hubuu de..i vse pak..

Цитирай Първоначално написано от `malkata`
    S priqtelqt mi sme zaedno ot dosta vreme i nakraia po4ti biah saglasna da pravim sex..vapreki tova,kogato doide momenta az mu kazah,4e ne iskam i triabva da iz4akame o6te malko...i toi se saglasi,no zapochna s prysti da me vazbujda ..i do tam..men boleshe ne znam otvoril li me e ili kakvo e stanalo...
    batiiiiiiii ti do sq ne si li si burkala v putkata be....Mnogo sa mi stranni vuprosite ot sorta: Za6to kato mi brukna s prysti i me bolq....tctctc vse edno da kaja onaq kato mi napraviedna chikiq i vze, che mi stana qko...tctctc vie ili ste na 6 ili ste adski tupi i nqmate kvo da pravite i puskate temi.

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от cvetiiii
    i pri men be6e taka kogato si vkara pristite bole6e malko no taka ne te e otvoril budi sigurna 6tom sega te e bolqlo povqrvai mi 6te razbere6 ot bolkata kogato te otvori!!!
    еии недеи така да плашиш момичето ве хаха

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не е задължително да те е отворил,но може и това да е станало.Според мен все още не си готово и затова изчакайте,за да си увуруна в себе си.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    nz dali te e otvoril ...evala 4e te e razbral... ne se plashi ot gornite mneniq kadeto pi6e 4e mn 6te te boli ,pri vseki e razli4no !!!
    Love you Kris !!!

Аве кво толко се пазите. Искаш да ходиш 10 години за да си сигурна в него? Ебание му е майката!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Аве кво толко се пазите. Искаш да ходиш 10 години за да си сигурна в него? Ебание му е майката!
    Prav si pi4

ave stiga pylnihte foruma s nenujni temi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си