.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Защото се ядосах! И сега горчиво съжалявам

той ме заразя...но по-добре че го направи,аз нямах смелост :P

казах му че не искам да се виждаме повече защото вече не го харесвам и това беше ... имаше некфи сапунени истории дето той правеше но за щастие миряса

mii shtooto toi iskashe samo da spi s men

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Защото харесвах и харесвам все още / даже обожавам / друга Обясних й всичко и вече е минало... ние сме добри приятели, въпреки, че тя още изпитва чувства към мен. Тя е наистина прекрасен човек и се надявам да срещне любовта.
    обичам дениту ми {}

Повече от фен
    досега не съм имала гадже!таак че е ясно нито аз съм зяразвала нито той мен
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Фен
    Град
    Sofia
    Щото ми писна толкова много да ме ревнува!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    nqma6e 4uvstva be6e edna igra na aji zabludi ot moq i negova strana no povda be6e 4e go iznenadah da se natiska s drugo momi4e(negovata biv6a)

Защото чувствата лека полека угасваха в мен,а неговите се увеличаваха. Сега се чувствам страхотно! Когато няма любов,а само спомени и спомени за истинската любов,а вече я няма в настоящето няма смисъл...

FiRe_LaDy
    Guest
    Zashtoto misleshe samo za sebe si i kup drugi neshta,no glavnata prichina zaradi koqto go zarqzah e segashnoto mi gadje \/ Mnogo sam gadnichka .... daje vchera bivshiq me vidq s gadjeto ii baq si se iznervi ... ama zagubii

...

Всъщност нз...беше като начин да се измъкна от нещо,в което се чувствах не на място.Разбрах,че това което чувствах преди..постепенно угасваше.Ам...и колкото и да се опитвах да върна това чувство просто не ставаше-за това.
    Иначе сега е някак странно,защото останахме приятели(опитваме да бъдем такива каквито бяхме преди),а той май мн ме обичка.
    Гадна работа си е това
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    защото той замина за Англия издържаме около половин година
    моята история беше подобна - той беше в Англия, аз - тук. и така 10 месеца, аз му бях вярна, за него - не знам и честно казано не искам да знам след всичко което ми причини. спед като се върна в БГ всичко между нас беше като бавна смърт за мен, бях мн влюбена в него. той ми изневери няколко пъти и аз все прощавах, но след последният път, когато ме излъга и наруши за пореден път обещанието си, просто не издържах.
    сега го избягвам, по възможност гледам да не сме на едно и също място. дори мисля, че го мразя, наистина мн ме нарани !! Въпреки че сега съм с друго момче, с което съм адски щастлива и което адски мн обичам, не мога да надживея ей така 10-те загубени месеца... още ми е кофти че бях такава глупачка

Град
    In my world
    1) замина да учи, рядко се виждахем-чувствата ми към него угасваха
    2)ревнуваше ме
    3)беше си признал, че ми е изневерил. простих му, но мислъта не за самата изневяра, а за това, че ме мисли за глупачка ме задушаваше
    4)увлякох се по друг
    5)хареса ми да ходя по купони и дискотеки само с приятелки
    6)не ми държеше сметка, но искаше да знае вс за мен-къде хдоя с кой съм, какво правя-да не би а др ден някой да му кажел, че ме е видял с някое др момче в дискотеката и той щел да се почувства кофти
    7)не ми даваше да пуша, нито да пия
    постоянно ми проверяваше майл-а и ми четеше смс-ите
    9)правеше физиономии, когато бях с някое по-дълбоко деколте
    10)беше ми скучно с него
    11)имаше пари, кола, къща и вс, но не беше красив-нито грозен
    12) задушавах се от него
    и поради 1 милион причини ... всеки ми казваше"ще съжаляваш мн добро момче" до ден днешен не ми пука
    Be yourself no matter what the others say!

Голям фен Аватара на thirteen
    Защото незнаех,че ходим аз мислих че сичко е било флирт и си му го казах след няколко дни като разбрах какво си мисли той.

Супер фен
    Защото е тъпак

защото беше лажец и си играеше с мен[/b]
    2 т. системно.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Moje da prozvuchi malko gadno , no prosto mi omruzna, vseki den edno i sushto , daje i ne doide na abiturentskata mi .Nemojehme da se vijdame kakto trqbva toi mojeshe da izliza samo sled 23:00 , a az nemojeh da stoq do mn kusno , zashtoto pochnah rabota i taka, a i ne go obichah

Защото си го заслужи..Не го обичах,само харесване..и ме ядоса..и така..
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    амии последното гадже -не беше от моят град,и въпреки км той все повече се задържаше,знам че ме обичаше-ала нз аз си мислех,че ще ми омръзне с него ,не го харесвах Истински (каква глупачка съм била) ,чак сега разбирам какво съм изпуснала ,казах КРАй ,той откачи ,каза че мн го боли ,но мен повече ще ме заболи ,и добави до 2 месеца ще имам друга жена и то с нея ще минем пред олтара ,няма я обичам ,но това ще е наказанието ти " не повярвах -но нямаше и 2 месеца той сключи брак с някакво момиче,което то доста времее била луда по него и е от неговият град -дойде показа ми снимки и там подобни за да се уверя че е така -яд ме е ,ала нали от грешките се учим ,но поне хубавото е ,че отново се слушаме и сме приятели
    така че преди да късате ей така ,помислете ,че после вече е късно
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Защото беше безграбначно мекотело...демек - не си заслужаваше дасе занимавам с него - непрекъснато - защо излизаш,с кой излизаш,къде излизаш,няма да излизаш... ииии така ..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Чета чета и досега 90 % от хората, които са зарязвали гаджетата си са момичета.Мда, жените сте гадни...

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от Samotnik
    Чета чета и досега 90 % от хората, които са зарязвали гаджетата си са момичета.Мда, жените сте гадни...
    хаха ,а помисли защо ви зарязваме-какви са причините ,ти не би ли зарязъл някое идиотско момиче -т,е не зависи от ПОЛА,а причините
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове