.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    хсхсхс
    Guest

психически ненастроена

Девствена съм на 16 съм приятелят ми е на 19 тръгнем ли да правим секс аз се разплаквам чувството е едно странно........не мога да се отпусна а го искам и аз.......някак психически не мога да се настроя

Мега фен Аватара на koalka
    Незнам дали си психчески настроена,но със сигурност си улашена.И това все пак е нормално,защото ще ти е за първи път.Говари с приятеля си и той ще те убеди,че няма от какво да се притесняваш ,че всичко ще бъде наред.Трябва да си напълно готова и уверена в себе си,че го искаш.Приятелят ти,ако те обича и бъде внимателен с теб,няма от какво да се притесняваш.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: психически ненастроена

Цитирай Първоначално написано от хсхсхс
    Девствена съм на 16 съм приятелят ми е на 19 тръгнем ли да правим секс аз се разплаквам чувството е едно странно........не мога да се отпусна а го искам и аз.......някак психически не мога да се настроя
    Може би обстановката не е била подходяща или приятелят ти не е успял да те предразположи достатъчно.
    Поговори с него и предполагам, че всичко ще си дойде на мястото.
    Успех.

i az bqx taka na purvite opiti! razplakvax se 2 puti i 3tiq put toi prosto mi kaza obe6tavam ti 4e nqma da te zaboli prosto se otpusni! a az pak zapo4nax da reva i dokato me gale6e i celuva6e prosto go vkara i izpitax bolka no prosto bqx zabravila za neq! tova e prosto trqbva da se otpusne6
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Guest
    У остави го той да те настрой хеххехе.

Повече от фен
    Govorete po tozi vapros-toi 6te te razbere.V kraen slu4ai si napravete romanti4na ve4erq i da ima primerno edna butilka vino(ili ne6to drugo),piinete si osobeno ti i 6te vidi6 kak 6te s eotpusne6.6te ima efekt.Uverqvam te

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от cvetiiii
    i az bqx taka na purvite opiti! razplakvax se 2 puti i 3tiq put toi prosto mi kaza obe6tavam ti 4e nqma da te zaboli prosto se otpusni! a az pak zapo4nax da reva i dokato me gale6e i celuva6e prosto go vkara i izpitax bolka no prosto bqx zabravila za neq! tova e prosto trqbva da se otpusne6
    ето тая мацка е била в същото положение.Така че споко-няма нищо ненормално ше се опраиш

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Правилно те посъветваха: пийни си едно хубаво и като те цапне хормона, го подпукай... Кажи си: Майната му, няма да ме боли! И да не ти пука! Просто бъди по-смела! Няма да се колите я...
    HardC0re and BDSM forever

Аз също съм на 16, също съм девствен и също се чувствам така, ай да дойдеш до нас да се утешаваме взаимно..
    Само за луди!

Charlotte_the_Harlot
    Guest

Аз на 16г. все с 19-годишни съм спала. Ами като не можеш - няма секс и толкова.

Guest
    Ако искаш ела аз ще те настроя...

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Може би обстановката не е била подходяща или приятелят ти не е успял да те предразположи достатъчно.
    Поговори с него и предполагам, че всичко ще си дойде на мястото.
    Успех.
    Ти нали беше споменал в една тема, че си девствен, какво коментираш ?
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    sofia
    kaji si "pravi kakvoto trqavba puk da stava kakvoto 6te".6tom i ti go iska6 i o6te pove4eto 4e e s 4ovek koito obi4a6 i iska6 opuska6 se i tova e moje i da ne useti6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си