.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    bigi
    Guest

родители,проблеми - 2 сходни думи

разкажете за вашите проблеми с родителите и заедно намерете решения

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

PrOblEmI s roDiTeLi.....

oOo Koi nqMa PrOblEmI s RoDiTElItE si... ...LIcHNo moite problemi sa svyrzani s vecherniq mi chas..ot edna str se qdosvam zadeto me puskat samo do 22:00. tyi kato mn moi pr zapochvat da izlizat v 00:00h..no kato se zamislq daje i do mn me puskat pri polojenie che ima hora koito roditelite im ne im davat da izlizat.A pyk i vremenata stanaha dr-iznasilvaniq,ubiistva,pedofiliq[za syjalenie]navsqkyde mojesh da ochakvash
    AmI tOVa bEsHe oT mEN...neKa nqKOi Dr DA SpoDeLI

аз с майка ми нямам проблеми.Със едната ми сестра имам и то големи.Постоянно се заяжда с мен и просто ме подлудява.Досега ме е разплаквала от яд два пъти.Досега никой друг не е можел да го направи.Имам чувството,че го прави нарочно и е точно така.Нямате си представа какво ми е и незнам как да се справя с този проблем.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    Понякога бучат за дребни работи

Темата не е за тук! Има си раздел У дома!

С наще проблеми освен относно даскало нямам. Кво да ги правя като са перфекционисти.

az puk poprincip gledam mnogo mnogo da ne govorq s tqx! da ne kaja izob6to! no nai-golemiqt mi problem e izlizaneto kakto pri vsi4ki ostanali ina4e gore-dolu se razbirame
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз проблеми с наште нямам. Справям се с училището, а и те никога не са били перфекционисти - напротив точно обратното, аз съм перфекционистката. Иначе с майка ми си споделям супер много и водим разговори на почти всякакви теми, така че си имаме голямо доверие и от там нямаме проблеми
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Понякога бучат за дребни работи
    е касметлия, при мене постоянно бучат за сичко

Guest
    Оо карам се. Не е за вечерния час, успях да ги убедя до по късно (02:00 ) пък и живеем в малък град, така че.. Караме се относно други тъпотии..абе..ако се замисля караме се само за тва че не се задържам вкъщи..постоянно вънка и някой път майката мрънка ама никой не и обръща внимание

Все се намира, за какво да се скараме от време на време, или да водим от онези гадни разговори. Това е само с баща ми. Вечерният час, пари( не знам защо...често се лишавам от много неща и не знам защо мрънка), училището(естествено)...с майка ми нямам никакви проблеми, поне за сега.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    sna6te se karame samo za djobni koi moje da jivee s po 3 lvna den ama kato se zamisla imam edna priqtelka na koqto i dAvat po 1.50 na den ne 4e nqma t vazmojnosti prot taka sa re6ili

но проблем =) изкам да си направя татоззз на гьза ама нема питам наще =))

не я понасям вече тая нещастница,някой ден ще и сложа един здрав бой ама де да видим кога ше е

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от HakeR
    не я понасям вече тая нещастница,някой ден ще и сложа един здрав бой ама де да видим кога ше е
    e q stiga kvi sa tiq gluposti..az shte vi razkaja za eidn fr koito e na 16 i maika mu po4ina a bashta mu seki den beshe piqn.....taka toi sega sujelqva adski mnogo za deto ne e pokazal na tehnite 4e gi obi4a nezavimo si4ko sled smurtta na maika mu bashta mu ne e pipval alkohol i raboti i se bori za mom4eto da ima dobur jivot samiq toi sushto raboti....tva e istoriqta...smisul ne iskam da q razkazvam zadulbo4eno i cqlata...no ne e pravilno da govorish taka za maika si....po-dobre budi do neq namiraite si obshti temi kolkoto i tupo da ti zvu4i zashtoto nqkoi den shte se obvinqvash bezkraino mnogo 4e ne si i dokazal liubovta si....

maika mi ne sam q vijdal dosta otdavna a s taq deto jiveq ne mi e maika
    mrazq q,ama 6te doide i moito vreme i 6te i go varna za vsi4ko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си