.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    nikolatka
    Guest

za lubov sa nujni dvama

PROBLEMA MI E MNOGO SERIOZEN I SE NADQVAM DA MI POMOGNETE ZASHTOTO SAM SAMA V TOZI MOMENT I NAPRAVO SAM MNOGO PODTISNATA.ZNA4I az i moqta nai dobra priqtelka mnogo haresvame edin i sujti 4ovek,tozi 4ovek ima brat koito haresva men a vaprosniq 4ovek haresva i men i neq,no problema e tam 4e brat mu ne bi pozvolil az da trugna s nego...molq vi mnogo sam obarkana i neznam kakvo da prdpriema.Ne iskam da naranq priqtelkata si i nito 4oveka koito kazva 4e me obi4a no iskam da buda s 4oveka kogoto az obi4am

P.S nz dali ste razbrali ne6to ako ne ste molq vi pitaite zashtoto sam oblqna v salzi i naistina nz kakvo pi6a

Фен
    Град
    където поискам
    На твое място въобще нямаше да се занимавам с въпросното момче,при положение,че то харесва мен и приятелката ми!Не се забърквай с момче,което не е наясно кого и какво иска,защото сълзите ти след това ще бъдат още повече!Ясно е,разбирам,че имаш чувства към него,но не допускаш ли,че ти просто го привличаш заради интереса и вниманието към него!Най-добре се оттегли и от брат му,защото знаеш,че несподелената любов боли!Не лъжи себе си,но не лъжи и брат му!

Подкрепям горното мнение!Ако брат му наистина те обичаше щеше да позволи да тръгнеш с др момче,защото ще е щастлив ,ако и ти си щастлива!А относно момчето,което харесваш...не си заслужава!Той е от хората ,които не знаят какво искат!Зарежи го!Живей си живота и това е !Успех
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре бъди с човека,когото те обича.Ако тръгнеш с този,който харесвате двете с приятелката ти ще я нараниш,а пък и този харесва и двете ви.Така,че не мисля,че има някакви чувства към теб.Опознай брат му е той може да се окаже по-свестен от брат си,който не знае какво иска.Но в крайна сметка направи това,което ТИ смяташ за добре.

Guest
    xm, malko e oburkano, no ako iska6 da si naistina dobra priqtelka 6te ostavi6 tova mom4e za priqtelkata si, a i to nali ne znae kakvo to4no iska...zna4i ne e gotovo za teb, a kolkoto do brat mu...6tom sa bratq zna4i trqbva da si prili4at pone malko i da nemeri6 ne6to v nego, a ako ne...mi ima tolkova drugi mom4eta...no v kraina smetka napravi tova, koeto ti diktuva surceto

Прави това което мислиш за добро !
    Обичам моя милост - Александра

Guest
    milata ti!znae6 li 4e i az sum v su6tata poziciq?! az su6to nz kakvo da pravq!ima momenti v koito si mislq 4e ako mom4eto haresva pove4e priqtelkata mi te trqbva da sa zaedno,no posle mi se iska toi vuob6te da ne q poznava!mn e kofti tazi situaciq!no v takiva slu4ai moje bi ne trqbva da se pravi ni6to a da se 4akame i da vidim kakvo 6te stane!vqrva6 li v sudbata,ako e pisano ti 6te bude6 s nego!!! KUSMET!

Guest
    вголямагрешкасимомичеможе даималюбовибездаимадругто стакопогледнемреалнонанещ атанеенеобходимодаимасамо дваматазащотооможедаимаил юбовмеждутрима.

Vuprosa e mnogo sporen. Spored men ne trqbva da se zaburkvash s chovek, koito ne znae koq ot dvete vi haresva. Gadnoto e i da si s chovek, na kogoto ne durjish. Po-dobre se otdrupni i ot dvamata i potursi lubovta drugade. A tova, che za lubovta sa neobhodimi dvama sum napulno suglasna.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored mene zabravi vsichko.. Znam che e trudno no se opitai..Shtoto v protiven sluchai shte ima naranen.. dori moje bi naraneni! Ostavi neshtata taka.. bez da se pitash "Kakvo da pravq?"

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xm, malko e oburkano, no ako iska6 da si naistina dobra priqtelka 6te ostavi6 tova mom4e za priqtelkata si, a i to nali ne znae kakvo to4no iska...zna4i ne e gotovo za teb, a kolkoto do brat mu...6tom sa bratq zna4i trqbva da si prili4at pone malko i da nemeri6 ne6to v nego, a ako ne...mi ima tolkova drugi mom4eta...no v kraina smetka napravi tova, koeto ti diktuva surceto
    mai tfa e dosta pravilno !
    party like a rock star sleep like a baby

Mnogo slojna situaciq spored men trqbva da go ostavish tva mom4e zashtoto taka moje da zagubish priqtelkata ti koqto moje da e vinagi do teb a toi ne.Zatova se opitai da go zabravish znam che e mn trudno ,no vremeto lekyva vsichko a ako trqbva da si s nego to shte stane kakvoto i da pravish
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Ако брат му наистина те обичаше щеше да позволи да тръгнеш с др момче,защото ще е щастлив ,ако и ти си щастлива!
    Не мога да кажа дали брат му наистина те обича или не. Но мисля, че не е точно така...за щастието. В любовта има егоизъм. Влюбваш се, искаш другия само за себе си. То ако беше така...гаджето ми да отиде да се целува с някоя друга, а аз да съм щастлива, щото на него му е хубаво...Няма такава ситуация. Всеки е егоист в любовта. Ако обичаш някого, ще искаш да си с него, и на дали ще искаш да го делиш. А това, което казва Смехурка, може би е един краен вариант, когато нищо не можеш да направиш, за да си с даден човек. Тогава се предаваш...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от еБа Баби За ПаРи
    вголямагрешкасимомичеможе даималюбовибездаимадругто стакопогледнемреалнонанещ атанеенеобходимодаимасамо дваматазащотооможедаимаил юбовмеждутрима.
    точно,ясно и кратко хахаххахахха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си